Ελλάδα

Δεν κοιτάζει Γουίμς ο Παναθηναϊκός, τι ισχύει με Όγκαστ

Κανένα θέμα Σόνι Γουίμς δεν υπάρχει για τον Παναθηναϊκό, όπως ανέφερε ο Δημήτρης Κοντός στον ΣΠΟΡ FM 94,6. «Ζεστό» το ενδιαφέρον για τον Ζακ Όγκαστ από τους «πράσινους».

Πολλά είναι τα σενάρια που κυκλοφορούν σε καθημερινή βάση για το θέμα της στελέχωσης του ρόστερ του Παναθηναϊκού εν όψει της νέας σεζόν.

Οι «πράσινοι» στην παρούσα φάση έχουν κάνει focus στην περίπτωση του Μάικ Τζέιμς, που κοιτάζει έντονα προς το NBA αναζητώντας μια καλή πρόταση και προς το παρόν δεν υπάρχει κάποια σημαντική εξέλιξη τις τελευταίες ημέρες.

Πάντως, το «τριφύλλι» δεν πρόκειται να αφιερώσει πολύ χρόνο ακόμα, καθώς κινδυνεύει να ξεμείνει από λύσεις και παράλληλα δεν μπορεί να προχωρήσει και άλλες περιπτώσεις που κοιτάζει για άλλες θέσεις.

Κυκλοφόρησε η φήμη για τον Σόνι Γουίμς, αλλά, όπως ανέφερε ο Δημήτρης Κοντός στον αέρα του ΣΠΟΡ FM 94,6, δεν επιβεβαιώνεται ότι υπάρχει ενδιαφέρον για τον Αμερικανό και δεν έχει ψάξει καν τη συγκεκριμένη περίπτωση ο Παναθηναϊκός, που δεν σκέφτεται να ενισχυθεί στο «3» που αγωνίζεται κατά βάση (παίζει και στο δύο) ο 31χρονος άσος που φέτος δεν πρόλαβε να κάνει πολλές συμμετοχές με την Μακάμπι λόγω της τιμωρίας του.

Σε ό,τι αφορά τον Ζακ Όγκαστ, είναι δεδομένο ότι υπάρχει έντονο ενδιαφέρον εδώ και καιρό από τον Παναθηναϊκό, αλλά δεν προκύπτει ότι έχει γίνει επίσημη κίνηση (δηλαδή πρόταση) για τον 24χρονο σέντερ που διαθέτει ελληνικό διαβατήριο.

Επίσης, δεν προκύπτει ενδιαφέρον για τον Αμερικανό σούτινγκ γκαρντ, Κρις Μπαμπ, που προέρχεται από εξαιρετική σεζόν με την Ουλμ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x