Ελλάδα

Δεν παίρνει (άμεσα) «4άρι» ο Ολυμπιακός

Στην απόφαση να μην προχωρήσει στην απόκτηση πάουερ φόργουορντ, τουλάχιστον στην παρούσα φάση, καταλήγει ο Ολυμπιακός. Μένει ως έκτος ξένος ο Μιλουτίνοφ.

Ο Ολυμπιακός δεν πρόκειται, τελικά, να αποκτήσει παίκτη για τη θέση «4». Σύμφωνα με το Eurohoops, η απόφαση είναι οριστική, πράγμα που σημαίνει πως οι πρωταθλητές σταματούν, τουλάχιστον για την ώρα, την αναζήτηση πάουερ φόργουορντ.

Υπενθυμίζεται πως οι «ερυθρόλευκοι» είχαν αρχικά κινηθεί για τον Οκάρο Γουάιτ και στη συνέχεια για τον Κένι Γκάμπριελ, ωστόσο τελικά έκριναν πως δεν αποτελεί αναγκαιότητα μια τέτοια προσθήκη. Έτσι τη θέση «4» θα καλύπτουν, πίσω από τον Γιώργο Πρίντεζη, ο Ιωάννης Παπαπέτρου και ο Δημήτρης Αγραβάνης.

Παράλληλα, η εξέλιξη αυτή σημαίνει πως ο Νίκολα Μιλουτίνοφ παραμένει στο ρόστερ της ομάδας, ως έκτος ξένος.

Σημειώνεται, πάντως, πως μετά από απόφαση της Ευρωλίγκας, οι ομάδες μπορούν να πραγματοποιούν μεταγραφές οποιαδήποτε στιγμή μέσα στη σεζόν μέχρι την 1η Μαρτίου, υπό τον όρο να μην προέρχονται τα αποκτήματά τους από ομάδες της ίδιας διοργάνωσης.

Δεν αποκλείεται, λοιπόν, ο Ολυμπιακός να κάνει χρήση αυτού του δικαιώματος, ειδικά μιας και από τον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος θα μπορεί μια ομάδα να έχει ακόμη και έξι μη κοινοτικούς παίκτες.

Συνεπώς, εκτός απροόπτου, ο Ολυμπιακός έχει πλέον ολοκληρώσει τις μεταγραφές του για το καλοκαίρι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x