Ελλάδα

Δεν σταματάει το… ψάξιμο στον Ολυμπιακό

Μετά τις «ηχηρές» αποχωρήσεις από το ρόστερ, η ανάγκη για ενίσχυση έχει γίνει επιτακτική στον Ολυμπιακό. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν βγει ήδη στις… αγορές με τα ονόματα να πηγαίνουν και να… έρχονται.

Ο Ολυμπιακός της επόμενης περιόδου θα είναι αναγκαστικά αρκετά αλλαγμένος, λόγω των αποχωρήσεων πολλών παικτών του, όπως οι Κώστας Σλούκας, Μπράιαντ Ντάνστον, Τρεμέλ Ντάρντεν και τελευταία αυτή του Όλιβερ Λαφαγέτ.

Ονόματα έχουν ήδη γραφτεί για τους πρωταθλητές Ελλάδας, με το πιο… σίγουρο -μέχρι στιγμής- να είναι αυτό του Ντι Τζέι Στρόμπερι, με τον οποίο έχουν συμφωνήσει και το μόνο που απομένει είναι η επίσημη ανακοίνωση. Όμως, οι «ερυθρόλευκοι» κινούνται για την απόκτηση κι άλλου γκαρντ, με τους Νίκο Ζήση και Έρικ ΜακΚόλουμ να είναι σε πρώτο πλάνο.

Το «ποιόν» του Έλληνα γκαρντ είναι κάτι παραπάνω από γνωστό, ενώ από την άλλη, αυτό του Αμερικανού, ο οποίος αγωνιζόταν στην Κίνα φέτος, το γνωρίζει πολύ καλά ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, λόγω της κοινής θητείας που είχαν στον Πανιώνιο (2013/14).

* Μακριά από το ΣΕΦ θα βρει η επόμενη σεζόν τον Βασίλη Καββαδά. Ο Έλληνας σέντερ που έχει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό ως το 2018, θα παραχωρηθεί ως δανεικός –πιθανότατα στον Άρη- για να πάρει χρόνο συμμετοχής και να επιστρέψει πιο έτοιμος το καλοκαίρι του 2016.

Από ‘κει και πέρα, μετά τους «κοντούς», οι άνθρωποι του Ολυμπιακού ασχολούνται και με τους «ψηλούς». Αρκετά ψηλά στη λίστα ήταν ο Πατ Γιανγκ, ο οποίος έκανε πολύ καλή σεζόν με τη Γαλατασαράι, ωστόσο ο Αμερικανός απάντησε αρνητικά στην πρόταση που του έγινε από την ομάδα του Πειραιά, καθώς επιθυμία του είναι να δοκιμάσει την τύχη του στο NBA. Επόμενο όνομα που έχει προταθεί στους «ερυθρόλευκους» είναι αυτό του Αρτσιόμ Παραχούσκι. Ο Λευκορώσος σέντερ συγκαταλέγονταν στις ευχάριστες εκπλήξεις της φετινής Ευρωλίγκας με τη Νίζνι Νόβγκοροντ και είναι μία περίπτωση που εξετάζεται.

Τέλος, εκκρεμεί η υπόθεση του Μπρεντ Πέτγουεϊ. Ο «Air Georgia» θέλει να παραμείνει στο λιμάνι και το ενδεχόμενο αυτό φαίνεται να «κερδίζει» πόντους, καθώς πρόκειται για έναν παίκτη «ειδικών αποστολών» που τις περισσότερες φορές τις βγάζει εις πέρας. Ωστόσο, το μοναδικό «αγκάθι» του Αμερικανού φόργουορντ είναι οι συχνοί τραυματισμοί του, με αποτέλεσμα να υπάρχει αρκετό ρίσκο με την ανανέωσή του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x