NBA

Δεν θέλει «φώτα» στον Τόμας στη βραδιά του ο Πολ Πιρς

Ο Πολ Πιρς ζήτησε από τους Σέλτικς να μην τιμήσουν τον Αϊζέια Τόμας για την προσφορά του τη βραδιά που έχει προγραμματιστεί να αποσυρθεί η δική του φανέλα.

Καμία διάθεση να… μοιραστεί τα «φώτα» με τον Αϊζέια Τόμας δεν έχει ο Πολ Πιρς. Εδώ και καιρό έχει ανακοινωθεί πως οι Σέλτικς θα αποσύρουν τη φανέλα με το νούμερο «34» προς τιμήν του στον αγώνα με τους Καβαλίερς στις 11 Φεβρουαρίου. Ωστόσο την ίδια μέρα θα κάνει την πρώτη του εμφάνιση ως αντίπαλος στο «Γκάρντεν» ο Αϊζέια Τόμας και πρόθεση της διοίκησης ήταν να τον τιμήσει για την προσφορά του με ένα βίντεο. Αυτό όμως δεν αρέσει στον Πιρς.

«Δεν λέω πως ο Αϊζέια δεν αξίζει ένα τιμητικό βίντεο. Κάθε άλλο! Όμως η 11η Φεβρουαρίου είναι η νύχτα που θα αποσυρθεί η φανέλα μου και δεν είμαι σίγουρος ότι θέλω να κοιτάξω στη γιγαντοοθόνη και να βλέπω highlights κάποιου άλλου. Ελπίζω οι Σέλτικς να μου κάνουν τη χάρη», δήλωσε ο παλαίμαχος φόργουορντ.

Ο Τόμας είπε με τη σειρά του: «Η νύχτα εκείνη θα ανήκει στον Πιρς, αλλά ένα βίντεο για μένα δεν θα κρατήσει όλο το βράδυ», είπε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x