Εurobasket 2015

«Δεν θέλω να ξυπνήσω την Ελλάδα…»

Ο προπονητής της Ολλανδίας, Τον Φαν Χέλφτερεν, δεν περιμένει χαλαρή την Ελλάδα την Πέμπτη, αλλά ελπίζει να τη δει έτσι για να ελπίζει η ομάδα του στη νίκη.

Ο Τον Φαν Χέλφτερεν δεν τρέφει αυταπάτες και θεωρεί πως δύσκολα η Ελλάδα θα χαριστεί στην Ολλανδία στο μεταξύ τους ματς την Πέμπτη (22:00), που είναι αδιάφορο για τη γαλανόλευκη, αλλά… τελικός για τους «οράνιε».

Αποστολή στο Ζάγκρεμπ, Χρήστος Ρομπόλης

«Θα ήμουν αφελής να πιστεύω πως θα είναι χαλαροί απέναντί μας. Το ελπίζω όμως. Κάθε ομάδα που είναι αφοσιωμένη δεν χαλαρώνει ποτέ και η Ελλάδα είναι πολύ καλή ομάδα. Αν το κάνουν, ποιος ξέρει; Έχουμε μια ακόμη ελπίδα. Ίσως να λέω πολλά. Δεν θέλω να ξυπνήσω την Ελλάδα. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο αν και ξέρουμε πως είναι δύσκολο. Θέλουμε νίκη για να προκριθούμε και θα παλέψουμε γι’ αυτή», τόνισε ο Ολλανδός τεχνικός.

Όσο για την ήττα από την Κροατία, είπε: «Τρεις φορές πλησιάσαμε στη νίκη στα τρία τελευταία παιχνίδια μας, αλλά δεν ήταν αρκετό. Για μας το πιο σημαντικό είναι να μην κάνουμε λάθος. Στο πρώτο δεκάλεπτο δεν κάναμε κανένα λάθος, ενώ στο τέταρτο κάναμε μόλις ένα. Γενικά όμως είμαι περήφανος για την προσπάθεια των παικτών μου».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x