Ελλάδα

Δεύτερο κρας τεστ για Ολυμπιακό

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Αναντολού Εφές στον τελικό του 1ου International Basketball Tournament της Κρήτης, στο πιο δυνατό φιλικό της φετινής του προετοιμασίας.

Μετά το πρώτο θετικό δείγμα και τα χρήσιμα συμπεράσματα που έβγαλε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος για την πορεία της προετοιμασίας, ο Ολυμπιακός κοντράρεται σήμερα (20:30 ΣπορFm 94,6 και Otesport4) με μία ομάδα από το… πάνω ράφι της Ευρωλίγκας. Η Αναντολού Εφές του… παλιόφιλου Μπράιαντ Ντάνστον, είναι η αντίπαλος των πρωταθλητών Ελλάδας στον τελικό του 1ου International Basketball Tournament στο Ηράκλειο της Κρήτης, σε ένα τεστ που χαρακτηρίζεται ως το πιο δυνατό μέχρι την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων.

Ο προπονητής των «ερυθρόλευκων», έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του και θέλει να δει ακόμα περισσότερα πράγματα από αυτά που δουλεύει στην προετοιμασία, πριν την τελική της ευθεία και τα δύο τελευταία φιλικά που θα γίνουν στην Αθήνα με αντίπαλο την επίσης τουρκική Γαλατάσαραϊ. Στόχος είναι να ανέβει περισσότερο το επίπεδο συνεργασιών, η άμυνα να πάρει καλύτερο βαθμό απ’ ότι την Παρασκευή, τα αμυντικά ριμπάουντ να καταλήγουν στα χέρια των παικτών του και κυρίως, να πάρει ακόμα περισσότερο ρυθμό ο Πάτρικ Γιανγκ, ο οποίος έκανε ντεμπούτο κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα.

Η Εφές, με τον Βέλιμιρ Περάσοβιτς στον πάγκο αντί του Ντούσαν Ίβκοβιτς, έχει ενισχυθεί με τους Άλεν Όμιτς (Γκραν Κανάρια), Ντεσόν Τόμας (Όστιν Σπερς), Τάιλερ Χάνεϊκατ (Χίμκι), Σαμέτ Γκεγίκ (Καρσίγιακα), Μπράις Κότον (Μέμφις Γκρίζλις) και Ντεμίρ Μπερκ (Περτεβνιγιάλ), ενώ έχουν αποχωρήσει οι Ντάριο Σάριτ, Άλεξ Τάιους, Μπιρκάν Μπατούκ, Τζον Ντίμπλερ, Εμιρκάν Κοσούτ.

Στις 18:00 θα διεξαχθεί στο κλειστό «Δύο Αοράκια» και ο μικρός τελικός του τουρνουά, ανάμεσα στην Χάποελ Ιερουσαλήμ και τον Ερυθρό Αστέρα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x