Ελλάδα

Διαφορά Ολυμπιακού με Έντι

Ο Τζάρελ Έντι δεν έχει μείνει ικανοποιημένος από την καλή πρόταση του Ολυμπιακού, οι «ερυθρόλευκοι» δεν ανεβάζουν την προσφορά τους και το θέμα έχει «παγώσει», ενώ εξετάζονται κι άλλες περιπτώσεις.

Μια μεταγραφή έχει απομείνει στον Ολυμπιακό να πραγματοποιήσει, αλλά φαίνεται πως τον… ταλαιπωρεί αρκετά.

Ο Τζάρελ Έντι ήταν εξ αρχής ο εκλεκτός του Γιάννη Σφαιρόπουλου, ωστόσο στις διαπραγματεύσεις με τον Αμερικανό άσο που παίζει στις θέσεις «2» και «3» δεν έχει βρεθεί η χρυσή τομή. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν κάνει στον 26χρονο άσο μία καλή προσφορά, ωστόσο εκείνος θέλει περισσότερα χρήματα. Η διαφορά δεν είναι αγεφύρωτη, αλλά το θέμα έχει «παγώσει», αφού ο Ολυμπιακός δεν δείχνει διάθεση να προσφέρει περισσότερα από όσο έχει κοστολογήσει τον παίκτη. Εκείνος ψάχνεται στην αγορά για κάποια μεγαλύτερη πρόταση, αλλά για την ώρα δεν την έχει βρει.

Οι «ερυθρόλευκοι» αναζητούν κι άλλες λύσεις για τη συγκεκριμένη θέση, δίχως ακόμη να έχουν διαγράψει από τη λίστα τους τον Έντι, αλλά είναι σαφές πως δεν θα τον περιμένουν με σταυρωμένα χέρια και αν βρουν κάτι που τους καλύπτει αγωνιστικά, θα σπεύσουν να «κλείσουν» τον παίκτη που θα υποδείξει ο προπονητής.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x