Ελλάδα

Διακόπηκε και συνεχίστηκε σε άδειο γήπεδο το ντέρμπι! (video)

Λόγω συνθημάτων που ακούστηκαν από την εξέδρα για τον Μιχάλη Κουντούρη και αντικείμενων που έπεσαν στο παρκέ, ο διαιτητής διέκοψε το ΠΑΟ-ΟΣΦΠ. Εκκενώθηκε το γήπεδο για να συνεχιστεί ο τελικός.

Μεγάλη ένταση στον τελικό της Α1 μπάσκετ γυναικών ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό!

Πέντε, περίπου, λεπτά πριν το τέλος της αναμέτρησης και ενώ οι «ερυθρόλευκες» προηγούνταν 44-29, ο διαιτητής Σπύρος Γκόντας προειδοποίησε για υβριστικό σύνθημα που ακούστηκε από την εξέδρα κατά του Μιχάλη Κουντούρη.

Την ίδια στιγμή, ένα κουτάκι μπύρας προσγειώθηκε στον πάγκο των φιλοξενούμενων, με τη γενική γραμματέα του Ολυμπιακού, Χριστίνα Τσιλιγκίρη, να ζητά από τους διαιτητές τη διακοπή του αγώνα λόγω των υβριστικών συνθημάτων.

Τελικά, το σύνθημα ακούστηκε ξανά, ο κ. Γκόντας διέκοψε το ματς, για να πετάξουν οι οπαδοί των γηπεδούχων σωρεία αντικειμένων στο παρκέ, με την αποστολή του Ολυμπιακού να φεύγει τρέχοντας για τα αποδυτήρια!

Οι διαιτητές και ο αστυνομικός διευθυντής έδωσαν ακολούθως εντολή να εκκενωθεί το γήπεδο, ώστε το παιχνίδι να συνεχιστεί και λίγο αργότερα έγινε η σχετική ανακοίνωση από τα μεγάφωνα του «Π. Γιαννακόπουλος» από τον πρόεδρο του ερασιτέχνη Παναθηναϊκού.

Γύρω στις 21:45 και αφού άδειασε τελείως το γήπεδο, ο Ολυμπιακός βγήκε ξανά στο παρκέ και το παιχνίδι συνεχίστηκε.



inner

inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x