Ελλάδα

Διαμαντίδης: «Δόξα τω Θεώ…»

Ευλογημένος που ανήκει σε μια ομάδα η οποία του δίνει τη δυνατότητα να διεκδικεί και να κατακτά τίτλους δήλωσε ο Δ. Διαμαντίδης. Τι είπε ο αρχηγός του Παναθηναϊκού για τους «μικρούς» και την Ευρωλίγκα

Χαρούμενος για ακόμα μια κατάκτηση τροπαίου -την ένατή προσωπική στο θεσμό του Κυπέλλου -ήταν ο Δημήτρης Διαμαντίδης ο οποίος αναφέρθηκε στη σημασία που έχει για το νέο αίμα (που θα αποτελέσει το αύριο του Παναθηναϊκού) της ομάδας η φετινή κούπα, ενώ μίλησε και για τον νέο… τελικό της Ευρωλίγκας με τον Ερυθρό Αστέρα.

Οι δηλώσεις του Δημήτρη Διαμαντίδη:

«Είμαι πολύ χαρούμενος. Δόξα τω Θεώ η ομάδα που αγωνίζομαι μου έχει δώσει τη δυνατότητα να διεκδικώ τίτλους. Είμαστε όλοι χαρούμενοι που έχουμε καταφέρει να κατακτήσουμε αρκετούς».

Για το νέο… αίμα του Παναθηναϊκού: «Αυτό είναι το πιο σημαντικό. Ότι τα νέα παιδιά μαθαίνουν να ζουν με το άγχος και την πίεση ενός τελικό για να πάρεις ένα τίτλο. Θεωρώ ότι είναι το πιο σημαντικό για τα παιδιά και την ομάδα. Άλλωστε φέτος αυτό είναι το πλάνο μας. Να μπουν αυτά τα παιδιά στην ομάδα γιατί τα επόμενα χρόνια αυτοί θα είναι ο κορμός του Παναθηναϊκού».

Ερωτηθείς για το αν ήθελε έναν πιο ισχυρό αντίπαλο στον τελικό, απάντησε: «Δεν θεωρώ ότι έχει σημασία αυτό. Κάναμε έναν πολύ δύσκολο δρόμο μέχρι τον τελικό. Παίξαμε με τον Ολυμπιακό που είναι καλή ομάδα, είχαμε προβλήματα αλλά καταφέραμε να κερδίσουμε. Στη συνέχεια παίξαμε εκτός έδρας με τον ΠΑΟΚ και καταφέραμε να τον κερδίσουμε. Άρα η διαδρομή μας ως τον τελικό δείχνει ότι αξίζαμε να κατακτήσουμε αυτό το τρόπαιο».

Για το κρίσιμο παιχνίδι με τον Ερυθρό Αστέρα: «Για μας τελειώνει από απόψε το βράδυ το Κύπελλο. Ξεκινάμε να σκεφτόμαστε αυτό το ματς που είναι δύσκολο. Απέναντι σε μια καλή ομάδα και δύσκολή έδρα. Πρέπει να δουλέψει πολύ και να προετοιμαστούμε. Έχουμε τρεις μέρες μπροστά μας να το κάνουμε και να πάμε εκεί για τη νίκη».

Για το αν είναι θα είναι υπέρβαση για τον Παναθηναϊκό να νικήσει και να προκριθεί: «Δεν είναι μεγάλη υπέρβαση αν σκεφτείτε το πώς ξεκινήσαμε τη χρονιά με τα προβλήματα που είχαμε και καταφέραμε να είμαστε σε αυτό το σημείο. Απλά με την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στον όμιλο κατά τη γνώμη μου θα είναι υπέρβαση».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x