Euroleague

Διαμαντίδης: «Θέλουμε να πάμε Final Four» (video)

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης ήταν σαφής: στην τελευταία σεζόν της καριέρας του θέλει να οδηγήσει τον Παναθηναϊκό σε ένα ακόμη Final Four.

Τα είπε όλα ο Δημήτρης Διαμαντίδης στο Euroleague Magazine. «Ποιος δεν θέλει να πάει σε Final Four; Θέλω πολύ να πάμε εκεί, αλλά είναι δύσκολο. Θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό», τόνισε ο αρχηγός του Παναθηναϊκού.

Όσο για το λόγο που αποφάσισε να αποσυρθεί ενώ είναι ακόμη ακμαίος; «Θέλω να σταματήσω και να είμαι καλός. Οχι να μην μπορώ να κουνηθώ. Φέτος θέλω να είναι η τελευταία μου σεζόν και να τελειώσω καλά».

Σχετικά με τον ερχομό του στον Παναθηναϊκό και την καριέρα του είπε: «Ηθελα να παίξω και να αποδείξω ότι μπορώ να παίξω σε αυτό το επίπεδο. Τίποτα άλλο. Ούτε να είμαι ο ηγέτης ή ο αρχηγός. Ηθελα μόνο να παίξω με τους καλύτερους. Οι περισσότερες στιγμές στην ομάδα ήταν καλές. Είχα πολλές επιτυχίες με την ομάδα. Ολα αυτά τα 12 χρόνια, τα απόλαυσα. Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από την καριέρα μου μέχρι τώρα. Δεν περίμενα αυτή την καριέρα. Είμαι πολύ χαρούμενος».

Φυσικά δεν θέλησε για μία ακόμη φορά να περιαυτολογήσει. «Παίζω μπάσκετ, προσπαθώ να βοηθώ την ομάδα μου. Αν έχεις ένα προσόν και αυτό είναι καλό για την ομάδα και τη βοηθά, είναι καλό. Προσπαθώ να βοηθώ με τον τρόπο μου. Αν μπορώ να παίξω άμυνα, θα το κάνω. Αν μπορώ να πασάρω, θα το κάνω. Αν μπορώ να σκοράρω, θα το κάνω. Αν μπορώ να κλέψω τη μπάλα, θα το κάνω. Δεν προσπαθώ να κάνω κάτι ιδιαίτερο, αλλά το παιχνίδι μου δίνει ο,τι μπορώ να κάνω».

Τέλος, για τον τελικό της Αθήνας το 2007, τόνισε: «Ηταν ο πρώτος τίτλος Ευρωλίγκας. Εγινε στην Αθηνα μπροστά στους φιλάθλους μας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x