Ευρώπη

Διαψεύδει για Σόφο ο Ερ. Αστέρας

Κατηγορηματικά αρνείται ο γενικός διευθυντής του Ερυθρού Αστέρα, Νταβόρ Ρίστοβιτς, τις φήμες που θέλουν τους πρωταθλητές Σερβίας να είναι κοντά στην απόκτηση του Σοφοκλή Σχορτσανίτη.

Απολύτως αναληθή χαρακτήρισε ο Νταβόρ Ρίστοβιτς, τα σενάρια που μπλέκουν τον Ερυθρό Αστέρα με την απόκτηση του Σοφοκλή Σχορτσανίτη. Ο γενικός διευθυντής των πρωταθλητών Σερβίας μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Έλληνα σέντερ, ωστόσο ξεκαθάρισε πως κανείς από την ομάδα δεν έχει επικοινωνήσει τόσο μαζί του, όσο και με τον μάνατζέρ του.

«Θα πρέπει να τονίσω πως οι φήμες της απόκτησης του Σοφοκλή Σχορτσανίτη στον Ερυθρό Αστέρα είναι απολύτως αναληθείς», δήλωσε αρχικά ο Νταβόρ Ρίστοβιτς και πρόσθεσε:

«Ο Σχορτσανίτης είναι ένας εκπληκτικός παίκτης και ένας από τους καλύτερους σέντερ της Ευρώπης, αλλά κανείς από την ομάδα δεν έχει σε επαφή είτε μαζί του, είτε με τον μάνατζέρ του. Πάντως, είμαστε χαρούμενοι που ο ευρωπαϊκός και ο σερβικός Τύπος εμπλέκει ονόματα όπως του Σχορτσανίτη με την ομάδα μας, αλλά πολύ απλά σας λέω πως αυτή η μεταγραφή δεν ισχύει».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x