Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας νίκησε 79-63 την Αστάνα των Κώστα Φλεβαράκη και Λεωνίδα Κασελάκη και έφτασε το «10/10» στη VTΒ league, παραμένοντας στην κορυφή της βαθμολογίας, αφήνοντας την ομάδα του Καζακστάν στην 11η θέση.
Για την ΤΣΣΚΑ, που είχε από νωρίς διψήφιες διαφορές και τον έλεγχο της αναμέτρησης, ξεχώρισε ο Χίγκινς με 14 πόντους, ενώ ο Χάντερ πρόσθεσε 13 πόντους και 7 ριμπάουντ.
Ο Κασελάκης σε 37:24 στο παρκέ ήταν από τους πρωταγωνιστές της Αστάνα. Συγκεκριμένα, ο Έλληνας φόργουορντ είχε 12 πόντους με 4/5 δίποντα, 0/3 τρίποντα και 4/4 βολές, καθώς και 7 ριμπάουντ, 1 κλέψιμο και 1 λάθος.
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






