Stoiximan Super League

Διατηρήθηκε η τιμωρία του Ολυμπιακού λόγω Μοντέστο

Απορρίφθηκε από την αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ η έφεση του Ολυμπιακού για την τιμωρία που του είχε επιβληθεί εξαιτίας της συμπεριφοράς του Φρανσουά Μοντέστο στο ματς Κυπέλλου με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Κανονικά θα ισχύσει η ποινή που είχε επιβληθεί στον Ολυμπιακό για τη συμπεριφορά του Φρανσουά Μοντέστο στη ρεβάνς Κυπέλλου με την ΑΕΚ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η έφεση που είχαν καταθέσει οι «ερυθρόλευκοι» για την πρωτόδικη απόφαση απορρίφθηκε από την αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ.

Έτσι, οι Πειραιώτες θα εκτίσουν τη μια αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών με την οποία είχαν τιμωρηθεί για τη συγκεκριμένη υπόθεση.

Αντίθετα, μειώθηκε στους τέσσερις μήνες (από τους 15) η απαγόρευση εισόδου του Γάλλου στους αγωνιστικούς χώρους, αλλά και το πρόστιμο (από τις 30.000 σε 20.000 ευρώ).

Θυμίζεται ότι ο Ολυμπιακός κουβαλάει μια ακόμα αγωνιστική αποκλεισμού της έδρας του (λόγω των όσων έγιναν στο πρώτο ματς Κυπέλλου με την ΑΕΚ) ενώ εκκρεμεί και η έφεσή του για την απόφαση του αγώνα με τον Πλατανιά (όπου είχε τιμωρηθεί με τρεις αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x