Ελλάδα

Μπίλαν και Μπάμπιτς από Τσεντεβίτα για Ολυμπιακό

Αν και πρόωρα, τα μεταγραφικά σενάρια για τον μπασκετικό Ολυμπιακό άρχισαν, καθώς σύμφωνα με το Sportando, οι «ερυθρόλευκοι» ενδιαφέρονται για τους Μίρο Μπίλαν και Λούκα Μπάμπιτς της Τσεντεβίτα.

Δύο παίκτες της κροατικής Τσεντεβίτα, οι οποίοι εντυπωσίασαν στη φετινή Ευρωλίγκα έχει βάλει στο στόχαστρο ο Ολυμπιακός, όπως έγραψε το Sportando. Σύμφωνα με το ιταλικό site, οι πρωταθλητές Ελλάδας έχουν αρχίσει ήδη να ξεχωρίζουν τους υποψήφιος στόχους τους για το προσεχές καλοκαίρι και δύο από αυτούς είναι οι Μίρο Μπίλαν και Λούκα Μπάμπιτς της ομάδας που αντιμετώπισαν στον πρώτο γύρο της διοργάνωσης.

Ο πρώτος, είναι 27χρονος σέντερ (2.13) και φέτος είχε 13,1 πόντους, 6,1 ριμπάουντ και 2 ασίστ μέσο όρο και το 2015 υπέγραψε διετή ανανέωση με τον κροατικό σύλλογο. Ο δεύτερος (25χρόνων, 2.01 ύψος), αγωνίζεται στη θέση του φόργουορντ και στη φετινή σεζόν είχε 8,7 πόντους, 4,7 ριμπάουντ και 2,2 ασίστ ανά παιχνίδι Ευρωλίγκας.

Ο χρόνος θα δείξει αν το δημοσίευμα ευσταθεί, με την περίπτωση του Μπίλαν να ανταποκρίνεται περισσότερο στην πραγματικότητα, λόγω και της ενδεχόμενης αποχώρησης του Οθέλο Χάντερ, σε περίπτωση που δε συμφωνήσει να ανανεώσει το συμβόλαιό του. Για την ώρα, ο Ολυμπιακός έχει στο μυαλό του μόνο το πρωτάθλημα και την κατάκτησή του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x