Ελλάδα

Διευκρινήσεις από την ΚΑΕ ΑΕΚ για τον ημιτελικό με τον Παναθηναϊκό

Οδηγίες στους οπαδούς της ΑΕΚ από την ΚΑΕ ενόψει του αυριανού ημιτελικού του Κυπέλλου απέναντι στον Παναθηναϊκό στο κλειστό του ΟΑΚΑ. Εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια των 5 ευρώ.

Ανακοίνωση μέσω της οποίας καλεί τους οπαδούς της ομάδας να προσέλθουν όσο το δυνατόν πιο νωρίς στο κλειστό του ΟΑΚΑ για τον αυριανό ημιτελικό απέναντι στον Παναθηναϊκό (05/11, 16.00) εξέδωσε η ΚΑΕ ΑΕΚ.

Αναλυτικά:

Φίλες και Φίλοι της ΑΕΚ, η «Βασίλισσα» διεκδικεί αύριο (Κυριακή, 05/11, 16:00) την πρόκριση στον Τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος, με αντίπαλο τον ΠΑΟ, στο Κλειστό του ΟΑΚΑ.

Η ΑΕΚ B.C. ενημερώνει, ότι η κινητικότητα στη διάθεση των εισιτηρίων είναι έντονη αυτή την ώρα. Τα εισιτήρια των 5 ευρώ εξαντλήθηκαν. Επομένως, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθευτούν πλέον των 10, 15, 20 και 50 ευρώ, είτε διαδικτυακά (https://buy.tickethour.com/aekbc-ww/showProductList.html), είτε από τα εκδοτήρια στον σταθμό «Ειρήνη» τα οποία ανοίγουν αύριο (Κυριακή), στις 10:00, ενώ στις 12:00 θα διατίθενται και από το εκδοτήριο P5 του Κλειστού του ΟΑΚΑ. Βεβαίως, μέχρι τις 17:00 σήμερα εισιτήρια διατίθενται κι από τα Γραφεία της ΑΕΚ Β.C. στο Κλειστό του ΟΑΚΑ.

Είναι αναγκαίο, οι φίλες και οι φίλοι της ΑΕΚ να προμηθευτούν έγκαιρα εισιτήριο, προκειμένου να μη δημιουργηθεί συνωστισμός της τελευταίας στιγμής με συνέπεια και να ταλαιπωρηθεί, και να μην εισέλθει έγκαιρα στο γήπεδο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x