Euroleague

Δήλωση-βόμβα για το μέλλον του Γιασικεβίτσιους στη Ζαλγκίρις! (pic)

Τις φήμες που θέλουν τον Γιασικεβίτσιους να φεύγει το καλοκαίρι από τη Ζαλγκίρις με προορισμό είτε τη Βαρκελώνη είτε το Τελ Αβίβ… φούντωσε ο τζένεραλ μάνατζερ των Λιθουανών, Παούλιους Μοτιεγιούνας!

Μόλις πριν έναν μήνα, περίπου, ήταν που αναπτύχθηκε η φήμη, η οποία ήθελε τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, όχι απλά να φεύγει το καλοκαίρι από τη Ζαλγκίρις, αλλά να έχει, ήδη, συμφωνήσει με την Μπαρτσελόνα, προκειμένου να αναλάβει το «τιμόνι» της στη θέση του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Τώρα, λοιπόν, το εν λόγω σενάριο… φούντωσε για τα καλά!

Μιλώντας στο λιθουανικό ''krepsinis.net'', ο τζένεραλ μάνατζερ των Λιθουανών, Παούλιους Μοτιεγιούνας, άφησε να εννοηθεί πως ο «Σάρας» θα αποχωρήσει από το Κάουνας στο τέλος της σεζόν!

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να αναπτυχθεί, σε χρόνο-ρεκόρ, νέα, εντονότατη… σεναριολογία για το μέλλον του 41χρονου, καθώς, όπως προείπαμε, η Μπάρτσα, αλλά και η Μακάμπι Τελ Αβίβ, έχουν «συνδεθεί» με το όνομά του.

Για να δούμε, τελικά, πού θα καταλήξει ο «Σάρας» (αν φύγει, τελικά, από την πατρίδα του), που πραγματοποιεί εξαιρετική πορεία με τη Ζαλγκίρις, στην πρώτη του «γεμάτη» σεζόν ως head coach σε πάγκο ομάδας.


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x