Ευρώπη

Δήμιος του Μπαρτζώκα ο αγαπημένος του Κόλινς

Με ηγέτη τον Μάρντι Κόλινς, που είχε υπό τις οδηγίες του σε Ολυμπιακό και Λοκομοτίβ Κουμπάν, η «Λόκο» επικράτησε 93-78 της Χίμκι του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Η επιστροφή του Μπαρτζώκα στο Κράσνονταρ δεν ήταν ευχάριστη, καθώς η παλιά του ομάδα, Λοκομοτίβ Κουμπάν, επικράτησε 93-78 της Χίμκι για τη VTB League.

Μάλιστα κορυφαίος της «Λόκο» δεν ήταν άλλος από την ανακάλυψη του Έλληνα τεχνικού, Μάρντι Κόλινς. Ο Αμερικανός γκαρντ, τον οποίο είχε επιλέξει ο ίδιος για τον Ολυμπιακό και τη ρωσική ομάδα, είχε 22 πόντους, 10 ασίστ, 7 ριμπάουντ, 2 κλεψίματα και 1 τάπα. Μαζί με τον Ράιαν Μπρόκχοφ που πρόσθεσε άλλους 17 πόντους, αλλά και τον Φρανκ Έλεγκαρ που είχε 18, έκαναν τη διαφορά υπέρ των πρωτοπόρων της λίγκας. Η Χίμκι, που υποχώρησε στο 6-5 και είναι πέμπτη, πήρε 18 πόντους και 6 ασίστ από τον Αλεξέι Σβεντ, ενώ 16 πόντους είχε ο Τζέιμς Άντερσον.

Η Ούνιξ του Δημήτρη Πρίφτη σκαρφάλωσε στο 10-1 και είναι δεύτερη μετά τη νίκη επί της Ρίγας στη Λετονία με 81-69. Ο Στεφάν Λάσμε και ο Μέλβιν Ετζίμ είχαν από 17 πόντους.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x