Ελλάδα

Κοντός στον ΣΠΟΡ FM: Δίνει Σίνγκλετον, αν πάρει Χάμιλτον ο Παναθηναϊκός!

Μεταγραφή βόμβα σε πιθανή αποχώρηση του Σίνγκλετον θα πυροδοτήσει ο Παναθηναϊκός. Οι πράσινοι δίνουν τον Αμερικανό στην Χίμκι, μόνο αν την ίδια στιγμή πάρουν τον Τζάστιν Χάμιλτον. Όλα τα δεδομένα.

«Βόμβα» με την απόκτηση του NBAer Τζάστιν Χάμιλτον ενεργοποιεί ο Παναθηναϊκός μετά τις αλυσιδωτές εξελίξεις στο θέμα του Κρις Σίνγκλετον.

Όπως μετέδωσε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Δημήτρης Κοντός, οι πράσινοι θα δώσουν τον Αμερικανό πάουερ φόργουορντ στην Χίμκι του Μπαρτζώκα, ΜΟΝΟ αν την ίδια στιγμή «εξασφαλίσουν» την υπογραφή του νυν σέντερ των Νετς, ο οποίος παρά το ότι βλέπει τον κόσμο από τα 213 εκατοστά είναι πολύ καλός σουτέρ τριών πόντων (είχε 31% φέτος από τα 7,25 στο NBA).

Οι δύο παίκτες έχουν κοινό μάνατζερ και… κάπου εκεί «κολλάνε» οι δύο υποθέσεις. Οι άνθρωποι του τριφυλλιού, λοιπόν, έχουν ξεκαθαρίσει στον ατζέντη τους πως μόνο αν πάρουν στα χέρια τους το υπογεγραμμένο συμβόλαιο του Χάμιλτον, θα συναινέσουν να φύγει ο Σίνγκλετον για Ρωσία.

Την ίδια ώρα η Χίμκι πιέζει πολύ τον Παναθηναϊκό. Του δίνει 1.1 εκατ. ευρώ για να «ελευθερώσει» τον Σίνγκλετον, ενώ στον ίδιο τον παίκτη προσφέρει 3.5 εκατ. για 2 χρόνια. Από την πλευρά του, ο 27χρονος άσος φαίνεται πως θέλει να συνεργαστεί εκ νέου με τον Γιώργο Μπαρτζώκα και γι’ αυτό πιέζει εξίσου στο να γίνει η μεταγραφή.

Στον Εξάστερο, όμως, είναι ξεκάθαροι για το πώς θα πουν «ναι» στην πρόταση των Ρώσων. «Φέρε μας Χάμιλτον και σου κάνουμε το χατίρι για Σίνγκλετον» είναι ουσιαστικά το «μήνυμά» τους προς τον μάνατζερ, όπως αναφέραμε και παραπάνω.

Το κασέ του Χάμιλτον είναι περίπου στα 2 εκατ. ευρώ το χρόνο, ποσό το οποίο μπορεί να δώσει ο Παναθηναϊκός από τα χρήματα που θα εξασφαλίσει με την επικείμενη πώληση του Σίνγκλετον μαζί με το συμβόλαιο που θα του πλήρωνε για την επόμενη χρονιά.

Το 2012, ο Χάμιλτον (2,13μ.) επελέγη στο νούμερο 45 του draft από τους Σίξερς για να γίνει ανταλλαγή στη συνέχεια στους Μαϊάμι Χιτ. Τελικά δεν έπαιξε στο NBA και ήρθε στην Ευρώπη για χάρη της Τσιμπόνα και της Ρίγα. Εν συνέχεια και μέχρι το 2015 έπαιζε στο NBDL και στο NBA με κάποια 10ήμερα συμβόλαια.

Η… εκτόξευση του παίκτη ήρθε τη σεζόν 2015-16 με τη φανέλα της Βαλένθια. Σε 40 συμμετοχές είχε κατά μέσο όρο 14 πόντους και 5.5 ριμπάουντ, ενώ είχε συμπεριληφθεί στην καλύτερη πεντάδα της ACB. Αυτές οι επιδόσεις… άνοιξαν για τα καλά το δρόμο προς τον «μαγικό κόσμο» υπογράφοντας συμβόλαιο με τους Νετς. Πέρσι, σε 64 εμφανίσεις είχε κατά μέσο όρο 18' συμμετοχής με 7 πόντους και 5 ριμπάουντ. Αξίζει να σημειωθεί πως είχε 31% στο τρίποντο, αφού παρά το ύψος του, αρέσκεται να βγαίνει στην περιφέρεια και να σουτάρει (όπως συμβαίνει και με τον Σίνγκλετον), ενώ ταυτόχρονα είναι και πολύς καλός ριμπάουντερ.

Ο Χάμιλτον εν δράσει φέτος στο NBA







Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x