Ελλάδα

Δίπλαρος: «Φεύγω σαν φίλος από τον Άρη»

Σαν φίλος έφυγε από τον Άρη ο Νίκος Δίπλαρος, ο οποίος τόνισε πως αγαπάει την ομάδα και πως η αποχώρησή του οφείλεται σε καθαρά αγωνιστικούς λόγους.

Τιμή χαρακτήρισε ο Νίκος Δίπλαρος τη θητεία του στον Άρη, λέγοντας πως φεύγει από την ομάδα σαν φίλος, ενώ τόνισε πως δεν κλείνει ποτέ την πόρτα στους «κίτρινους».

Ο Πατρινός γκαρντ, ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του στον Πανιώνιο, αναμένεται να μιλήσει ξανά με τη ομάδα της Θεσσαλονίκης το καλοκαίρι, για το ενδεχόμενο νέας συνεργασίας.

Η δήλωση του Νίκου Δίπλαρου στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ Άρης:

«Ήταν μια κοινή επιλογή και απόφαση. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με την ομάδα. Φεύγω σαν φίλος και κάτι παραπάνω. Εννοείται ότι αποχωρώ από τον Άρη γιατί θέλω να παίξω, δεν υπάρχει κάποιο άλλο θέμα. Την αγαπάω την ομάδα, ήθελα να αγωνιστώ σε αυτή και περιμένω αυτή τη στιγμή, να παίξω δηλαδή σε αυτή. Δεν κλείνω την πόρτα στον Άρη σε καμία περίπτωση. Είχα την τιμή να βρίσκομαι σε αυτόν το σύλλογο, δημιούργησα πολλές φιλίες και επαναλαμβάνω ότι δεν κλείνω την πόρτα γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να σου επιφυλάσσει το μέλλον».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x