Ελλάδα

Διπλό κακό για την ΑΕΚ: Χάνει Σάκοτα-Βασιλειάδη

Δεν έφτανε ο αποκλεισμός από τον Άρη, η ΑΕΚ θα χάσει και δυο βασικά της στελέχη. Οι τραυματισμοί των Σάκοτα και Βασιλειάδη θα τους κρατήσουν αμφότερους έξω για σημαντικό διάστημα.

Ακόμα ακριβότερα θα πληρώσει η ΑΕΚ το παιχνίδι Κυπέλλου με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη.

Πέρα από την πίκρα για τον αποκλεισμό από τον τελικό, η «Ένωση» αποκόμισε και αγωνιστικά προβλήματα από τον ημιτελικό, που θα της κοστίσουν από ‘δω και πέρα.

Κι αυτό διότι οι τραυματισμοί των Ντούσαν Σάκοτα και Κώστα Βασιλειάδη επιβεβαιώθηκε ότι δεν είναι επιπόλαιοι και θα τους κρατήσουν έξω για σημαντικό διάστημα.


Αναλυτικά το ιατρικό δελτίο της ΚΑΕ αναφέρει

«Νοκ άουτ για 15-20 ημέρες τέθηκαν ο Ντούσαν Σάκοτα και ο Κώστας Βασιλειάδης, μετά και τη μαγνητική τομογραφία στην οποία υποβλήθηκαν σήμερα (15/01) στην “Ευρωκλινική Αθηνών”, υπό την επίβλεψη του επικεφαλής της ιατρικής ομάδας της ΑΕΚ B.C., Ηρακλή Πατσόπουλο.

Ο Ντούσαν υπέστη έντονο μυϊκό σπασμό στην οσφυϊκή μοίρα της σπονδυλικής στήλης, με μικρή ρήξη του ινώδους δακτυλίου του Ο4-Ο5 δίσκου, στη διάρκεια τη αναμέτρησης Κυπέλλου με τον Άρη.

Ο Κώστας υπέστη θλάση 1ου βαθμού στην έξω γαστέρα του δικεφάλου γαστροκνημίου στο δεξί πόδι. Θα προστατευτεί ο αθλητής και επιμηκυνθεί ο χρόνος αποθεραπείας του με απόφαση του ιατρικού επιτελείου, επειδή προέρχεται από πρόσφατο τραυματισμό σε άλλο σημείο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x