Ελλάδα Α2 / Β / Γ Εθνική

Διπλό ''μπαμ'' από τον ΓΣ Περιστερίου

Σε μία εξαιρετική κίνηση προχώρησε σήμερα ο ΓΣ Περιστερίου, ανακοινώνοντας την απόκτηση του Γάιου Σκορδίλη. Τεράστιας σημασίας είδηση είναι επίσης και η επαναδραστηριοποίηση του Ανδρέα Πολέμη.

Την φανέλα του ΓΣ Περιστερίου θα φορά την επόμενη σεζόν ο Γάιος Σκορδίλης. Όπως ανακοίνωσε η ομάδα των δυτικών προαστίων, οι δύο πλευρές ήρθαν σε συμφωνία ενόψει της επόμενη περιόδου σε μία κίνηση που αναμένεται να ταράξει τα νερά της δεύτερης τη τάξει κατηγορίας.

Ωστόσο τα… μπαμ δεν σταματούν εδώ καθώς όπως έγινε γνωστό μέσα από την ανακοίνωση της απόκτησης του έμπειρου σέντερ, στα διοικητικά του ιστορικού συλλόγου επιστρέφει ο Ανδρέας Πολέμης.

Ο ισχυρός παράγοντας παρά τα όσα ακούγονταν στην αρχή του καλοκαιριού όπου φαινόταν να βρίσκεται πιο κοντά στην αποχώρηση επαναδραστηριοποιείται και με την παρουσία του προσθέτει μεγάλη δυναμική στην ομάδα του Περιστερίου στην προσπάθεια επιστροφής στα ''μεγάλα σαλόνια''.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΓΣΠ:

O Γυμναστικός Σύλλογος Περιστερίου ανακοινώνει την απόκτηση του Γάιου Σκορδίλη (29χρ., 2,08μ.), συνεχίζοντας, έτσι, τις σπουδαίες μεταγραφικές κινήσεις του φετινού καλοκαιριού.

Ο καταξιωμένος σέντερ έρχεται να προσδώσει στην ομάδα μας ακόμα μεγαλύτερη ποιότητα, θωρακίζοντας την φροντ λάιν, καθώς συνδυάζει ικανότητα και δύναμη.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΓΣΠ γεννήθηκε στις 6/12/1987 στην Κέρκυρα κι εκεί, από το νησί των Φαιάκων, ξεκίνησε την καριέρα του. Ωστόσο, μόλις σε ηλικία 17 ετών μεταγράφηκε στον Ηρακλή, όπου αγωνίστηκε στο εφηβικό.

Στην Θεσσαλονίκη πάντως υπέγραψε και το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο για λογαριασμό, όμως, του Άρη. Με την κιτρινόμαυρη φανέλα αγωνίστηκε για πέντε χρόνια (2006-2011), για να μετακομίσει την επόμενη σεζόν (2011-12) στον Ίκαρο Καλλιθέας.

Το καλοκαίρι του 2012 συμφώνησε με τον Παναθηναϊκό, πραγματοποιώντας το μεγάλο βήμα στην καριέρα του. Με τους «πράσινους» κατέκτησε το πρωτάθλημα και το κύπελλο Ελλάδας, ωστόσο το Νοέμβριο του 2013 αποχώρησε με προορισμό τον Πανιώνιο. Στην ομάδα της Νέας Σμύρνης παρέμεινε επίσης για μία σεζόν (2013-14) και στην συνέχεια κατηφόρισε στην Πάτρα για να φορέσει την φανέλα του Απόλλωνα (2014-15).

Μετά τους Αχαιούς πήρε την απόφαση να αγωνιστεί στην Α2, όπου τα δυο τελευταία χρόνια αποτέλεσε τον ακρογωνιαίο λίθο της ομάδας του Φάρου Κερατσινίου κερδίζοντας ισάριθμες ανόδους (2016 και 2017), ενώ έφτασε με την ομάδα του μέχρι και τον τελικό του κυπέλλου Ελλάδας το 2016 κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Αξίζει να τονιστεί πως για την ολοκλήρωση αυτής της σημαντικής μεταγραφής ήταν καθοριστική η συμβολή του Ανδρέα Πολέμη.

Με αυτή την ευκαιρία ο Γυμναστικός Σύλλογος Περιστερίου γνωστοποιεί την επαναδραστηριοποίηση του Ανδρέα Πολέμη στα διοικητικά του Συλλόγου, αποδεικνύοντας την θέληση του για ισχυροποίηση σε όλα τα επίπεδα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x