Ελλάδα

Διπλό μεταγραφικό χτύπημα από την ΑΕΚ

Μία ανάσα από την απόκτηση των νεαρών, Διονύση Σκουλίδα και Μανώλη Χατζηδάκη από Περιστέρι και Ίκαρο Καλλιθέας αντίστοιχα βρίσκεται η ομάδα μπάσκετ της ΑΕΚ.

Η ΑΕΚ κατέκτησε την τρίτη θέση στο φετινό πρωτάθλημα μετά από αρκετά χρόνια απουσίας και πλέον εργάζεται πυρετωδώς για να φτιάξει το ρόστερ της νέας σεζόν. Στόχος είναι να εμφανιστεί ακόμα πιο ανταγωνιστική σε σχέση με φέτος, αλλά και να ενισχύσει το δυναμικό της με ο,τι καλύτερο κυκλοφορεί-αγωνίζεται στις μικρές ηλικίες, έχοντας θέα στο μέλλον.

Σύμφωνα με πληροφορίες λοιπόν, έχει συμφωνήσει με Περιστέρι και Ίκαρο Καλλιθέας για την απόκτηση των Διονύση Σκουλίδα και Μανώλη Χατζηδάκη. Ο πρώτος αγωνίζεται στη θέση του φόργουορντ και είναι 19 χρόνων, είχε απασχολήσει και πέρυσι την Ένωση, αλλά προτίμησε να μείνει στην ομάδα των δυτικών προαστίων για να πάρει χρόνο συμμετοχής. Πλέον είναι πιο έτοιμος και ένα βήμα από το να φορέσει τη φανέλα της Ένωσης.

Ο Σκουλίδας όμως δεν θα είναι ο μοναδικός που θα αποκτηθεί, καθώς τη σειρά του, αλλά και τα περυσινά νεαρά σε ηλικία αποκτήματα (Τσαλμπούρης, Μωραϊτης, Άτιτς και Καραμάνος) θα ακολουθήσει και ο 16χρονος ύψους 2.08 πάουερ φόργουορντ-σέντερ, Μανώλης Χατζηδάκης του Ίκαρου Καλλιθέας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x