Ελλάδα

Διπλό «χτύπημα» από Τρίκαλα

Με δύο σημαντικές μεταγραφές ενισχύθηκαν τα Τρίκαλα τη Δευτέρα στην προσπάθεια για την καλύτερη δυνατή παρουσία τους στη φετινή Α1 μπάσκετ..

Οι Θεσσαλοί ανακοίνωσαν την απόκτηση του 22χρου Σέρβου φόργουορντ, Μάρκο Τέγιτς, από τον Ερυθρό Αστέρα και του Αμερικανού γκαρντ Ρόναλντ Ρος, πρώην παίκτη του Απόλλωνα Πατρών, αμφότερους για τον επόμενο χρόνο.

Αναλυτικά, οι ανακοινώσεις:

«Η ΚΑΕ Τρίκαλα BC Aries ανακοινώνει την απόκτηση του 22χρονου Σέρβου Power Forward (2.09) Marko Tejic. Ο Marko Tejic είναι "γέννημα θρέμμα" του Ερυθρού Αστέρα, υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο το 2013 σε ηλικία 18 ετών και έχει αγωνιστεί με την ομάδα του Βελιγραδίου σε πρωτάθλημα Σερβίας, Αδριατική Λίγκα και Ευρωλίγκα έως το 2017 που ανήκε σε αυτήν (ενδιάμεσα είχε και κάποιες περιόδους δανεισμού σε FMP Beograd και Mega Basket).

Φέτος, ξεκίνησε τη σεζόν στην Sutjeska (Μαυροβούνιο) και έρχεται στην Ελλάδα, μιας και συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στους"‘κυανέρυθρους".

Είναι διεθνής με την εθνική Σερβίας κάτω των 20 ετών, αναδείχτηκε πρωταθλητής Ευρώπης το 2015 στην Ιταλία, ενώ κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο το 2014 στην Ελλάδα».

«H KAE Tρίκαλα BC Aries ανακοινώνει την απόκτηση του πολύπειρου Αμερικανού point guard Ronald Ross (1983, 1.88).

Ο Ross από το 2005, που αποφοίτησε από το Texas Tech, έχει αγωνιστεί σε ομάδες στην Ιταλία, το Ισραήλ, τη Γερμανία, την Κροατία, τη Γαλλία, την Ρουμανία, ενώ είχε αγωνιστεί και στον Απόλλων Πατρών την περίοδο 2013-14.

Πέρυσι ο Ross αναδείχτηκε πρωταθλητής Κύπρου με τον Κεραυνό Στροβόλου, αγωνιζόμενος σε 27 παιχνίδια και έχοντας μ.ο. 12 πόντους, 4,2 ριμπάουντ, 4 ασίστ και 2,1 κλεψίματα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x