Να δώσει βροντερό «παρών» στο ΟΑΚΑ και να βοηθήσει την ΑΕΚ στην αναμέτρηση με τον Πανελευσινιακό καλεί τον κόσμο ο Σταύρος Δουβής.

Ο αντιπρόεδρος της «κιτρινόμαυρης» ΚΑΕ τόνισε πως η παρουσία των φιλάθλων είναι επιβεβλημένη, καθώς όπως δήλωσε έτσι θα πετύχει η «Ένωση» τους υψηλούς στόχους που έχει θέσει.

Αναλυτικά η δήλωση του Σταύρου Δουβή στο aekbc.gr:

«Η ΑΕΚ δίνει ακόμη ένα σημαντικό αγώνα την Κυριακή με αντίπαλο τον Πανελευσινιακό. Η ΑΕΚ σέβεται και υπολογίζει όλους τους αντιπάλους της και το ίδιο θα πράξει και τώρα. Η ΑΕΚ έχει ανάγκη, όμως, τον κόσμο της. Η παρουσία των οπαδών της κρίνεται επιβεβλημένη όσο ποτέ, καθώς η αναμέτρηση αυτή, της 1ης Μαρτίου, αποτελεί την αφετηρία της εαρινής αντεπίθεσης της “Βασίλισσας”.

Αποτελεί κοινό μυστικό ότι οι στόχοι μας είναι υψηλοί. Σ’ αυτό το πλαίσιο και οι προσπάθειες που γίνονται για ενίσχυση της ομάδας σε όλα τα επίπεδα. Ο κόσμος της ΑΕΚ θα πρέπει, λοιπόν, την Κυριακή στο ΟΑΚΑ, με αντίπαλο τον Πανελευσινιακό να δώσει βροντερό “παρών” για πολλοστή φορά και να στηρίξει τους παίκτες και τον Ντράγκαν Σάκοτα.

Όπως διεμήνυσε πρόσφατα και ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ ΑΕΚ, Μάκης Αγγελόπουλος, όλοι μαζί θα πετύχουμε. Όλοι μαζί θα φτάσουμε την ΑΕΚ εκεί, που της αξίζει. Εκεί, που νομοτελειακά την έχει κατατάξει η λαμπρή Ιστορία της
».

TAGS: A.E.K.