NBA

Δύο «μνηστήρες» για τον Χάουαρντ

Η Free Agency ξεκινά την 1η Ιουλίου και ο Ντουάιτ Χάουαρντ έχει προγραμματίσει ήδη δύο ραντεβού, ώστε να αποφασίσει για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Δείτε ποιες ομάδες ενδιαφέρονται.

Ο Ντουάιτ Χάουαρντ δεν θέλει να συνεχίσει στο Χιούστον. Η έλευση του Μάικ Ντ' Αντόνι στον πάγκο και η έλλειψη χημείας με το αστέρι της ομάδας, Τζέιμς Χάρντεν, είναι βασικοί λόγοι που τον αναγκάζουν να αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο του «ESPN», Μαρκ Στάιν, ο 31χρονος σέντερ θα συναντηθεί με τους Σέλτικς και τους Χοκς. Στη Βοστώνη θέλουν να προσθέσουν έναν all-star παίκτη δίπλα στον Αϊζάια Τόμας, ενώ στην Ατλάντα αρχίζουν να σχεδιάζουν την επόμενη μέρα δίχως τον «φευγάτο» Αλ Χόρφορντ.

Βέβαια, υπάρχει ακόμα ένα ραντεβού με τον Φιλ Τζάκσον, ο οποίος θέλει να τον φέρει στην Νέα Υόρκη για να πλαισιώσει τους Ρόουζ, Άντονι και Πορζίνγκις μετά τη φυγή του Ρόμπιν Λόπεζ. Τέλος, δεν αποκλείεται να προκύψουν και άλλοι ενδιαφερόμενοι για τον θηριώδη σέντερ και απόφοιτο του Τζόρτζια.

Γιώργος Γραμματικός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x