Euroleague

Δυσαρέσκεια των οπαδών της Φενέρ για τα ακριβά εισιτήρια με ΠΑΟ!

Θύελλα αντιδράσεων στις τάξεις των οπαδών σήκωσε η απόφαση της Φενέρμπαχτσε να «τσιμπήσει» τις τιμές των εισιτηρίων, για το τρίτο ματς στα playoffs της Ευρωλίγκας με τον Παναθηναϊκό Superfoods.

Γκρίνια επικρατεί στις τάξεις των οπαδών της Φενέρμπαχτσε για τις… τσιμπημένες τιμές των εισιτηρίων, για το τρίτο παιχνίδι των playoffs της Ευρωλίγκας κόντρα στον Παναθηναϊκό Superfoods.

Η διοίκηση σχεδόν διπλασίασε το κόστος, σε σχέση με αυτό που ήταν καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν, με αποτέλεσμα οι φίλοι της ομάδας του Ζέλικο Ομπράντοβιτς να εκφράσουν την έντονη δυσαρέσκειά τους μέσω των social media.

Συγκεκριμένα, στα 15 εντός έδρας παιχνίδια της Φενέρμπαχτσε στην κανονική διάρκεια της φετινής Ευρωλίγκας το πιο φθηνό εισιτήριο κόστιζε 50 τουρκικές λίρες (περίπου 12,7 ευρώ), ενώ τώρα όποιος φίλος της θέλει να παρακολουθήσει το τρίτο ματς της σειράς με τους «πράσινους», τότε το λιγότερο αντίτιμο που θα κληθεί να καταβάλει είναι 88 λίρες (22,5 ευρώ).

Παρ’ όλα αυτά, η κίνηση των εισιτηρίων πηγαίνει πολύ καλά και όπως εκτιμά ο τουρκικός Τύπος, η «Ulker Sports Arena» αναμένεται να είναι κατάμεστη κόντρα στο «τριφύλλι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x