Ελλάδα

Δύσκολα θα προλάβει ΑΕΚ ο Χάγκινς

Πολύ δύσκολα θα προλάβει να αγωνιστεί στους μικρούς τελικούς με τον Άρη ο Τζαμέλ Χάγκινς, παρά το γεγονός πως ήταν θετικά τα αποτελέσματα της μαγνητικής που υποβλήθηκε. «Μέσα» για ΑΕΚ ο Σίμτσακ.

Ευχάριστα ήταν τα νέα από τα αποτελέσματα της μαγνητικής τομογραφίας που υποβλήθηκε ο Τζαμέλ Χάγκινς.

Η πορεία της αποθεραπείας του Αμερικανού σέντερ πηγαίνει πολύ καλά, ωστόσο σύμφωνα με τους ανθρώπους του Άρη, πολύ δύσκολα θα προλάβει να αγωνιστεί στους μικρούς τελικούς με την ΑΕΚ.

Από ‘κει και πέρα, οι «κίτρινοι» ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για το τρίτο ματς της σειράς με την «Ένωση», με τον Βασίλη Σίμτσακ, ο οποίος τη Δευτέρα (23/5) ταλαιπωρήθηκε από ίωση, να προπονείται κανονικά και έτσι να υπολογίζεται.

Τέλος, ο Δημήτρης Πρίφτης αναφέρθηκε με δηλώσεις του στο ερχόμενο παιχνίδι με την ΑΕΚ, στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ Άρης:

«Έχουμε μπροστά μας την τελευταία ευκαιρία για να μείνουμε ζωντανοί στη σειρά με την Α.Ε.Κ. και θα τα δώσουμε όλα για να πάρουμε τη νίκη, που θα μας επιτρέψει να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας. Μας περιμένει ακόμα ένα δύσκολο παιχνίδι. Τον αντίπαλο τον ξέρουμε και μας ξέρει καλά και δεν υπάρχουν μυστικά. Εμείς από την πλευρά μας μελετήσαμε τα λάθη που κάναμε στους δύο προηγούμενους αγώνες και καλούμαστε να τα διορθώσουμε, ώστε να φτάσουμε στη νίκη. Ξεκινάμε πάντα από την άμυνα, με στόχο να μειώσουμε το παθητικό των προηγούμενων αγώνων, ενώ πρέπει να ελέγξουμε τα ριμπάουντ και να κάνουμε σωστές επιλογές στην επίθεση».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x