Euroleague

Δύσκολο, αλλά… Σπανούλης είναι αυτός!

Συνεχίζει τον… αγώνα δρόμου για να προλάβει τον Παναθηναϊκό ο Βασίλης Σπανούλης. Όπως μετέδωσε στον ΣΠΟΡ FM ο Νίκος Ζέρβας «είναι πολύ δύσκολο, αλλά… Σπανούλης είναι αυτός»! Κανονικά ο Πρίντεζης.

Εξαιρετικά αμφίβολη, αλλά με ένα μεγάλο… αλλά, παραμένει η συμμετοχή του Βασίλη Σπανούλη στο μεγάλο ντέρμπι της Παρασκευής (6/1, στις 21:00) με τον Παναθηναϊκό.

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού συνέχισε και σήμερα (2/1) τη θεραπεία του, προκειμένου να ξεπεράσει τη θλάση που υπέστη στην αναμέτρηση με τη Φενέρμπαχτσε και ταυτόχρονα, τον… αγώνα δρόμου που κάνει, μήπως και προλάβει το σπουδαίο παιχνίδι με τον «αιώνιο» αντίπαλο, για τη 16η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

Όπως μετέδωσε, λοιπόν, στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Ζέρβας, το να είναι «ετοιμοπόλεμος» κρίνεται πολύ δύσκολο, ωστόσο, όπως είπε, «Σπανούλης είναι αυτός». Στα 34 του, πια, δεν είναι τόσο εύκολο για τον Kill Bill να κάνει τέτοιου είδους… θαύματα, αλλά παραμένει πάντα «ταύρος» και δίνει μεγάλο αγώνα, προκειμένου να είναι έτοιμος, κόντρα σε όλα τα προγνωστικά.

Από εκεί και πέρα, ο Γιώργος Πρίντεζης, όπως αναμενόταν, συμμετείχε κανονικά στο πρόγραμμα των «ερυθρόλευκων», λαμβάνοντας μέρος και στο κομμάτι των επαφών και θα είναι στη διάθεση του Γιάννη Σφαιρόπουλου -για πρώτη φορά μετά τις 15 Δεκεμβρίου, όταν και χτύπησε στο γόνατο κόντρα στη Ζαλγκίρις.

Τέλος, μέρος της προπόνησης έβγαλε ο Δημήτρης Αγραβάνης, ο οποίος ταλαιπωρήθηκε με ενοχλήσεις στον ώμο, ενώ ο Ντομινίκ Ουότερς ετοιμάζεται για το ντεμπούτο του με την ερυθρόλευκη φανέλα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x