Ελλάδα Α2 / Β / Γ Εθνική

Δωρεάν είσοδος στο Φάρος – Ηρακλής

Το δικαίωμα της δωρεάν εισόδου στο κλειστό γυμναστήριο του Κερατσινίου θα έχουν οι φίλοι του Φάρου στην μεγάλη αναμέτρηση με τον Ηρακλή την προσεχή Τετάρτη (24/05, 17:00).

Μετά τη μεγάλη νίκη στο Ιβανώφειο, ο Φάρος Κερατσινίου βρίσκεται ένα βήμα μακριά από την επισφράγιση της ανόδου στα σαλόνια της Basket League.

Για να το πετύχει αυτό βέβαια, πρέπει να επικρατήσει του Ηρακλή στο παιχνίδι της προσεχούς Τετάρτης (24/05, 17:00). Η διοίκηση του συλλόγου αντιλαμβανόμενη την τεράστια σημασία της αναμέτρησης και προκειμένου να υπάρξει όσο το δυνατόν καλύτερη ατμόσφαιρα στις κερκίδες του «Π. Νικολαϊδης», απεύθυνε κάλεσμα στους φίλους του Φάρου ανακοινώνοντας δωρεάν είσοδο.

«Η Διοίκηση του Φάρου Κερατσινίου ανακοινώνει την δωρεάν είσοδο στον αγώνα της ομάδας μας με τον Ηρακλή την Τετάρτη (24/5) στις 17:00 στο «Π. Νικολαΐδης».
Να υπενθυμίσουμε ότι ο Φάρος μας χρειάζεται ακόμη μία νίκη προκειμένου να πετύχει το στόχο του δηλάδη την άνοδο της ομάδας μας στην Α1 κατηγορία.
Σκοπός της δωρεάν εισόδου είναι να έρθουν στο γήπεδο οι οικογένειες και τα παιδιά και γενικότερα οι φίλαθλοι που αγαπούν και σέβονται το άθλημα που όλοι υποστηρίζουμε.
Σας περιμένουμε όλους…»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x