Ελλάδα

«Έδεσε» και Μούρτο ο Άρης!

Μετά την ανανέωση με τον Δημήτρη Πρίφτη, ο Άρης κράτησε και τον αρχηγό του, Σπύρο Μούρτο, που υπέγραψε νέο τριετές συμβόλαιο.

Μία ακόμη σημαντική κίνηση για τον Άρη. Μετά την ανανέωση του συμβολαίου του Δημήτρη Πρίφτη, οι «κίτρινοι» προχώρησαν σε ανάλογη κίνηση και για τον Σπύρο Μούρτο. Ο 26χρονος γκαρντ, που είναι και αρχηγός της ομάδας, υπέγραψε για τρία χρόνια.

Ο Μούρτος είχε φέτος 5,1 πόντους, 3,5 ριμπάουντ και 1,1 ασίστ σε 20,2 λεπτά κατά μέσο όρο σε συνολικά 52 εμφανίσεις με τον Άρη φέτος.

«Ήθελα πάρα πολύ να συνεχίσω στον Άρη για πολλούς λόγους, εκτός του ότι αγαπάω αυτή την ομάδα και έχω την τιμή να είμαι αρχηγός της. Η παρουσία της οικογένειας Λάσκαρη, η παραμονή του κόουτς, Δημήτρη Πρίφτη, το εξαιρετικό κλίμα που έχει δημιουργηθεί στα αποδυτήρια και φυσικά ο υπέροχος κόσμος του Άρη ήταν οι βασικότεροι», τόνισε και πρόσθεσε: «Γενικά δεν είναι του χαρακτήρα μου τα μεγάλα λόγια... Ωστόσο, υπόσχομαι στους φιλάθλους μας πως όπως φέτος έτσι και στις χρονιές που θα ακολουθήσουν θα δώσουμε τα πάντα για να επιστρέψει ο Άρης στην κορυφή».

Η ανακοίνωση: «Η ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επέκταση της συνεργασίας της με τον Σπύρο Μούρτο. Ο αρχηγός υπέγραψε συμβόλαιο τριετούς διάρκειας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x