Ελλάδα

«Έδεσε» τον Αγραβάνη, σκέψη και για Παπανικολάου-Παπαπέτρου

Σε συμφωνία με τον Δημήτρη Αγραβάνη για διετή επέκταση συμβολαίου έφτασε ο Ολυμπιακός, ο οποίος σκέφτεται να προχωρησει σε διαπραγματεύσεις και με άλλους παίκτες του.

Αλλάζει τακτική στις ανανεώσεις συμβολαίων ο Ολυμπιακός στο μπάσκετ. Οι ερυθρόλευκοι πλέον τακτοποιούν τις εκκρεμότητές αρκετά νωρίς...

Η αρχή έγινε με τον Δημήτρη Αγραβάνη. Όπως μετέδωσε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 o Νίκος Ζέρβας οι ερυθρόλευκοι συμφώνησαν με τον νεαρό άσο για διετή επέκταση συμβολαίου. Έτσι τον «έδεσαν» μέχρι το 2020, σύμφωνα με πληροφορίες προσφέροντάς του λιγότερα χρήματα για την επόμενη σεζόν, αλλά την εγγύηση ενός συμβολαίου!

Ωστόσο το πιθανότερο είναι να μη μείνει εκεί. Στόχος είναι να υπάρξει συμφωνία με άλλους δύο παίκτες. Τον Κώστα Παπανικολάου και τον Ιωάννη Παπαπέτρου για τους οποίους υπάρχει σκέψη να κληθούν να συζητήσουν για νέα συμβόλαια, ώστε να μην μετατεθούν οι όποιες εξελίξεις για το επόμενο καλοκαίρι όπου εκπνέεουν οι υπάρχουσες συμφωνίες που έχουν με την ΚΑΕ.

Για την ώρα δεν έχει υπάρξει κάποια επαφή με κανέναν απο τους δυο και ο χρονος θα δείξει αν όντως ο Ολυμπιακός και οι δυο παίκτες θα εξετάσουν το ενδεχόμενο να μείνουν για αρκετά ακόμα χρόνια μαζί.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x