Ευρώπη

Έντονος προβληματισμός στην Μπασκόνια με τον Μπαρνιάνι!

Ιδιαίτερα προβληματισμένος με τον Αντρέα Μπαρνιάνι και την πολύ μικρή προσφορά που έχει στην Μπασκόνια, εμφανίστηκε ο Σίτο Αλόνσο, ο οποίος παράλληλα χτύπησε το… καμπανάκι στον Ιταλό!

Αβέβαιο είναι το μέλλον του Αντρέα Μπαρνιάνι στην Μπασκόνια!

Ο Ιταλός φόργουορντ δεν έχει αποδώσει τα αναμενόμενα στους Βάσκους, χάνοντας τα 12 από τα 28 συνολικά φετινά παιχνίδια τους, με τον Σίτο Αλόνσο να μην κρύβει τον προβληματισμό του και ουσιαστικά να χτυπήσει το… καμπανάκι στον πρώην NBAer!

«Ήρθε μαζί μας στην Αθήνα για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, αλλά ταλαιπωρήθηκε από γαστρεντερίτιδα και δεν ήταν σε θέση να παίξει. Παίζουμε χωρίς τον Μπαρνιάνι, όχι τις τελευταίες τρεις εβδομάδες, αλλά από το ξεκίνημα της σεζόν. Μας έχει βοηθήσει σε κάποια ματς, όπου έδειξε το ταλέντο και την ποιότητά του, αλλά οι καλές μας εμφανίσεις στην Ευρωλίγκα, είναι χωρίς εκείνον», δήλωσε αρχικά ο Σίτο Αλόνσο στην «Correo» και πρόσθεσε:

«Ξέραμε ότι είχε και προβλήματα στο παρελθόν, αλλά τον υπολογίζαμε ως ένα από τα αστέρια της ομάδας. Αλλά για να είμαστε ρεαλιστές, από τη στιγμή που δεν είναι κάτι τέτοιο, πρέπει να αποδείξει πράγματα. Δεν νομίζω ότι ήρθε στη Βιτόρια για τα αξιοθέατα, καθώς θέλει και εκείνος να κάνει μία καλή χρονιά. Όμως, εάν δεν κάνει κάτι τέτοιο, τότε το μέλλον του δεν θα είναι εύκολο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x