Ελλάδα

Εντυπωσιακό… ξεμούδιασμα από τον ΠΑΟΚ

Καταιγιστικός ήταν ο ΠΑΟΚ στο πρώτο φιλικό της σεζόν, καθώς συνέτριψε 93-33 την Ανατόλια. Εκτός οι Χρυσικόπουλος, Χαραλαμπόπουλος και Παπαδόπουλος λόγω προβλημάτων τραυματισμού.

Με εντυπωσιακό τρόπο μπήκε στη σεζόν ο ΠΑΟΚ.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» ήταν καταιγιστικός στο πρώτο του φιλικό, ύστερα από δύο εβδομάδες σκληρών προπονήσεων στην προετοιμασία, καθώς συνέτριψε 93-33 το Ανατόλια.

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου δοκίμασε αρκετά σχήματα και πρόσωπα, αλλά δεν είχε στη διάθεσή του τους Λίνο Χρυσικόπουλο, Βασίλη Χαραλαμπόπουλο και Βασίλη Παπαδόπουλο, λόγω προβλημάτων τραυματισμού.

Από ‘κει και πέρα, στη συγκεκριμένη αναμέτρηση ο Γιάννης Γιανναράς αγωνίστηκε για πρώτη φορά μετά την υπογραφή του πρώτου του επαγγελματικού συμβολαίου με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, ενώ για πρώτη φορά συμμετείχαν σε αγώνα της πρώτης ομάδας, οι 16χρονοι Δημήτρης Κλωνάρας και Φίλιππος Βακουφτσής

ΠΑΟΚ (Παπαθεοδώρου): Ντίλαρντ 10 (2), Κλάσεν 6, Κρούμπαλι 6, Κόνιαρης 5, Βακουφτσής 6 (2), Τσόχλας 6 (2), Γιανναράς 10 (2), Μαργαρίτης 6, Ζάρας 12 (2), Καρράς 12, Κλωνάρας 3 (1), Τζόουνς 11.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x