Ευρώπη

«Έδωσε τα χέρια με τον Ερυθρό Αστέρα ο Πάντερ»

Παίκτης του Ερυθρού Αστέρα θα πρέπει να θεωρείται ο Κέβιν Πάντερ, σύμφωνα με τον Τύπο της Σερβίας!

Στον Ερυθρό Αστέρα μετακομίζει ο Κέβιν Πάντερ!

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «redstarbelgrade.rs», ο Αμερικανός γκαρντ τελειώνει από τον Ολυμπιακό, έχοντας δώσει ήδη τα χέρια με τους «ερυθρόλευκους» του Βελιγραδίου και σμίγοντας έτσι ξανά με τον Ντράγκαν Σάκοτα μετά τη συνεργασία τους στην ΑΕΚ.

Ο 26χρονος αποκτήθηκε το καλοκαίρι από τους Πειραιώτες, ερχόμενος από τη Βίρτους Μπολόνια, ωστόσο βάσει των εμφανίσεών του δεν απέδωσε τα αναμενόμενα. Γι’ αυτό, το τελευταίο διάστημα ο Κεστούτις Κεμζούρα τον είχε συνήθως εκτός δωδεκάδας από τα ματς του Ολυμπιακού.

Ήδη, η πρώτη επαφή του Κέβιν Πάντερ με τον Ερυθρό Αστέρα έγινε στο πρόσφατο παιχνίδι των Πειραιωτών στο Βελιγράδι και όπως φαίνεται το… φλερτ κατέληξε σε «γάμο».

Μάλιστα, η μετακίνηση του Αμερικανού στην ομάδα του Ντράγκαν Σάκοτα είναι δεδομένη, καθώς φέρεται να έχει δηλωθεί ήδη στη σερβική ομοσπονδία μπάσκετ!



Από ‘κει και πέρα, οι «ερυθρόλευκοι» του Βελιγραδίου έχουν «κλείσει» και τον Βλάντιμιρ Στίματς, ο οποίος πρόσφατα έμεινε ελεύθερος από τη Φενέρμπαχτσε. Η διαφαινόμενη μετακίνηση του Σέρβου σέντερ, αλλά και του Πάντερ, θα φέρουν και αποχωρήσεις από τον Ερυθρό Αστέρα. Για εκείνους που… χτυπά περισσότερο η καμπάνα –με τα μέχρι τώρα δεδομένα- είναι οι Μουχαμάντ Φαγέ και Ντέρικ Μπράουν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x