Ελλάδα

Έφερε… μπόμπερ το Λαύριο!

Την απόκτηση του Στίβεν Γκρέι ανακοίνωσε το Λαύριο, με τον Αμερικανό γκαρντ/φόργουορντ, ο οποίος μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στη γαλλική Γκραβελίν, να φημίζεται για το καλό του περιφερειακό σουτ.

Σε μία πολύ σημαντική προσθήκη προχώρησε το Λαύριο, ανακοινώνοντας την έναρξη της συνεργασίας της με τον Στίβεν Γκρέι.

Ο Αμερικανός γκαρντ/φόργουορντ αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στη Γαλλία και την Γκραβελίν, με την οποία είχε κατά μέσο όρο 10 πόντους, 2,5 ριμπάουντ και 1,7 ασίστ, ενώ το… φόρτε του είναι το καλό περιφερειακό σουτ.

Μάλιστα, ο 27χρονος δεν θα αργήσει να κάνει το ντεμπούτο του με την ομάδα του Χρήστου Σερέλη, καθώς βρίσκεται ήδη στην Ελλάδα και αναμένεται να ακολουθήσει την αποστολή στη Λευκάδα για την αναμέτρηση με τη Δόξα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ:

«Η ΚΑΕ Λαύριο-DHI ανακοινώνει την απόκτηση του Στήβεν Γκρέι!

Ο Αμερικανός γκαρντ/φόργουορντ υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα μας, έως το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου. Ο 27χρονος άσος, έχει ύψος 1.96 μ. και καλύπτει τις θέσεις “2” και “3”, με κύριο προσόν του το εξαιρετικό σουτ τριών πόντων.

Ο Γκρέι είναι απόφοιτος του Γκονζάγκα (2011) και αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στο γαλλικό πρωτάθλημα, με τη φανέλα της Γκραβελίν, έχοντας κατά μέσο όρο 10 πόντους, 2,5 ριμπάουντ και 1,7 ασίστ σε 6 αγώνες, ενώ τα προηγούμενα τρία χρόνια ήταν και πάλι στο γαλλικό πρωτάθλημα: Τη σεζόν 2012-13 με τη Ροάν (9,3 π., 1,9 ριμπ., 1,7 ασ.), το 2013-14 με τη Γκραβελίν (13,7 π., 3 ριμπ., 1,8 ασ.) και την αγωνιστική περίοδο 2014-15 με τη Ντιζόν (16,8 π., 3,1 ριμπ., 1,7 ασ.).

O Στήβεν Γκρέι έχει τεθεί στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας και θα ενισχύσει την ομάδα στην αναμέτρηση του Σαββάτου (10/12) με τη Δόξα στη Λευκάδα
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x