Ελλάδα

Έφτασαν Σπανούλης, Πρίντεζης και… περιμένουν τον Μάντζαρη

Στο Ηράκλειο έφτασαν το βράδυ της Τρίτης (20/9) οι Σπανούλης και Πρίντεζης, προκειμένου να ενσωματωθούν στις προπονήσεις του Ολυμπιακού. Αύριο (21/9) αναμένεται στην Κρήτη ο Μάντζαρης.

Ακόμη λείπει ένας στον Ολυμπιακό!

Οι Βασίλης Σπανούλης και Γιώργος Πρίντεζης έφτασαν στο Ηράκλειο το βράδυ της Τρίτης (20/9), από τη Βαρκελώνη, προκειμένου να ενσωματωθούν στις προπονήσεις των «ερυθρόλευκων» ενόψει της έναρξης του τουρνουά στην κρητική πόλη με Ερυθρό Αστέρα, Αναντολού Εφές και Χάποελ Ιερουσαλήμ.

Όπως είναι φυσικό, οι δυο τους δεν γυμνάστηκαν σήμερα, αλλά θα τεθούν κανονικά στη διάθεση του Γιάννη Σφαιρόπουλο, στη διπλή προπόνηση της Τετάρτης (21/9).

Από ‘κει και πέρα, εκτός από τους αρχηγούς, απουσίαζε και ο Βαγγέλης Μάντζαρης από το πρόγραμμα. Ο διεθνής γκαρντ δεν ταξίδεψε το πρωί με την αποστολή, καθώς ταλαιπωρήθηκε από πυρετό. Αντίθετα, προτιμήθηκε να ξεκουραστεί και έτσι αναμένεται να μεταβεί αύριο στο Ηράκλειο.

Επίσης, δικαιολογημένος απών από την αποστολή του Ολυμπιακού ήταν και ο Βασίλης Μουράτος, καθώς όπως έχει γίνει ήδη γνωστό, αναμένεται να παραχωρηθεί δανεικός.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x