Ελλάδα

Έφτασαν Θεσσαλονίκη Κλάσεν, Τζόουνς

Δύο εκ των ξένων του μπασκετικού ΠΑΟΚ, οι Οουεν Κλάσεν και Λάκι Τζόουνς έφτασαν την Τετάρτη στη Θεσσαλονίκη για να ενσωματωθούν στις προπονήσεις του «Δικεφάλου» τις επόμενες μέρες.

Οι δύο καλαθοσφαιριστές εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για τη συμφωνία με τον «Δικέφαλο» και ευχήθηκαν τα καλύτερα για τη σεζόν που έρχεται.

«Είναι κάτι πρωτόγνωρο για μένα αυτό που ζω. Περιμένω πως και πως να ξεκινήσω με την ομάδα. Η πόλη είναι πολλή όμορφη και έχω πολύ μεγάλο ζήλο για την νέα αυτή πρόκληση στην καριέρα μου», τόνισε αρχικά ο Τζόουνς, συμπληρώνοντας πως:

«Ήταν μια τρομερή εμπειρία. Μου έκανε εντύπωση το μεγάλο γήπεδο του ΠΑΟΚ, αλλά και οι οπαδοί του, οι οποίοι μπορεί να μην ήταν πολλοί, αλλά πιστεύω ότι μέσα από τις εμφανίσεις μας θα τους ωθήσουμε να έρθουν στο γήπεδο και να το γεμίσουν. Ο κόσμος θα πρέπει να γνωρίζει πως μάχομαι μέχρι τέλους και προσπαθώ να δίνω τα πάντα για την ομάδα».

Ο Κλάσεν τόνισε πως: «Έχω ενθουσιαστεί που είμαι στον ΠΑΟΚ. Πάντα ενθουσιάζεσαι στην αρχή της σεζόν, γιατί μαθαίνεις συμπαίκτες και προπονητές, πως να δουλεύεις μαζί τους και γενικά στις εβδομάδες της προετοιμασίας έχω πάντα έναν ενθουσιασμό. Ήξερα για την ομάδα, για το υψηλό επίπεδο που έχει, κάτι που πάντα θέλει ένας παίκτης.

Μίλησα με τον προπονητή, ξεκαθάρισε το ρόλο μου και αυτό με έκανε να νιώθω πολύ καλά. Κάθε κίνηση που κάνω, θεωρώ ότι είναι ένα μεγαλύτερο βήμα στην καριέρα μου. Ελπίζω και αυτή η κίνηση να οδηγήσει σε ένα μεγαλύτερο βήμα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x