Euroleague

Έφτασε Βελιγράδι ο Ολυμπιακός (pics)

Επί σερβικού εδάφους βρίσκεται από τις 17:00 η αποστολή του Ολυμπιακού, ενόψει του αυριανού αγώνα με τον Ερυθρό Αστέρα για την 27η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

Στο Βελιγράδι για την αυριανή αναμέτρηση με τον Ερυθρό Αστέρα βρίσκεται από το απόγευμα ο Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν μία καλή πτήση μίας ώρας και δέκα λεπτών από την Αθήνα για την σερβική πρωτεύουσα και μετά τους καθιερωμένους ελέγχους διαβατηρίων κατευθύνθηκαν προς το ξενοδοχείο τους για να ξεκουραστούν.

Αποστολή στο Βελιγράδι, Νίκος Ζέρβας

Κεντρικό πρόσωπο της πτήσης με την οποία ταξίδεψαν και αρκετοί Έλληνες οπαδοί που θα βρεθούν αύριο στο γήπεδο, ήταν ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, καθώς σήμερα γιορτάζει τα πεντηκοστά γενέθλιά του. Ο κόουτς δέχθηκε ευχές απ’ όλους και άπαντες ευχήθηκαν αύριο οι παίκτες του να του δωρίσουν τη νίκη. Η αποστολή, έχει δεκατέσσερις παίκτες καθώς αμφίβολοι ως γνωστό είναι οι Βασίλης Σπανούλης και Ματ Λοτζέσκι. Ο πρώτος μόλις που ανάρρωσε από τον υψηλό πυρετό που τον ταλαιπώρησε και ο δεύτερος εξακολουθεί να έχει ενοχλήσεις στον αχίλλειο τένοντα.

Η συμμετοχή τους, θα αποφασιστεί αύριο, μετά το πρωινό χαλάρωμα που θα γίνει στις 12:30 στην «Kombank Arena». Σε περίπτωση που δεν τα καταφέρουν, τις θέσεις τους θα πάρουν οι Αθηναίου και Τολιόπουλος ή ένας εκ των δύο, εφόσον υπάρξει μία απουσία. Στην ομάδα υπάρχει αισιοδοξία πως παρά τα προβλήματα και τις δυσκολίες του αγώνα με τον Ερυθρό Αστέρα, η νίκη που θα «κλειδώσει» το πλεονέκτημα έδρας θα κατακτηθεί.

Στο αεροπλάνο, όπως σας ενημέρωσε νωρίτερα το sportfm.gr, βρέθηκε και ο παλαίμαχος άσος της ποδοσφαιρικής ομάδας, Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς, ο οποίος μετέβη για λίγες ημέρες στην πατρίδα του και ενδέχεται να βρεθεί στις εξέδρες του αγώνα, αν του το επιτρέψουν οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις. Στο πλευρό της ομάδας πάντως, εκτός από τους 200 Έλληνες οπαδούς, θα βρεθεί ένας άλλο πρώην άσος του ποδοσφαίρου, ο Μάρκο Πάντελιτς.

Ιδιαίτερα χαρούμενος που επιστρέφει στην πατρίδα του για να αγωνιστεί ήταν ο Νίκολα Μιλουτίνοφ, ο οποίος όμως εξέφραζε την αγωνία του για το πώς θα τον υποδεχθούν οι φίλοι του Αστέρα, καθώς ανδρώθηκε μπασκετικά στην αιώνια αντίπαλο, Παρτίζαν. Την αποστολή, υποδέχθηκαν αρκετοί σέρβοι δημοσιογράφοι, στους οποίους για το αυριανό παιχνίδι, μίλησε ο Κώστας Παπανικολάου.

inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x