Ελλάδα

Έφτασε Καρπενήσι η ΑΕΚ (pics)

Στο Καρπενήσι βρίσκεται εδώ και λίγη ώρα η αποστολή της ΚΑΕ ΑΕΚ, όπου και θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο προετοιμασίας της ενόψει της νέας σεζόν.

Στο Καρπενήσι έφτασε σήμερα το μεσημέρι η αποστολή της ΚΑΕ ΑΕΚ.

Οι ιθύνοντες της ''Βασίλισσας'' επέλεξαν το βασικό στάδιο προετοιμασίας να πραγματοποιηθεί στο ίδιο μέρος με πέρυσι, καθώς έμειναν αρκετά ικανοποιημένοι από τα όσα συνάντησαν εκεί το περασμένο καλοκαίρι.

Η πρώτη προπόνηση της ομάδας θα πραγματοποιηθεί σήμερα (24/8) στις 19:30 ενώ στην συνέχεια θα οριστικοποιηθεί και το πρόγραμμα των επόμενων ημερών.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΚΑΕ:

Στο Καρπενήσι, όπως και με Ντράγκαν Σάκοτα (επί διοίκησης Αγγελόπουλου), επέστρεψε η ΑΕΚ για να «κτίσει» την ομάδα της νέας περιόδου και όχι μόνο…

Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος και οι συνεργάτες του (Παπαχατζής, Φαλέκας, Μάμαλης, Παπαβασιλείου) αναλαμβάνουν από σήμερα (24/08) να τοποθετήσουν τις «βάσεις» ενός συγκροτήματος με το βλέμμα (και) στο μέλλον, αφού το «πάντρεμα» ποιοτικών έμπειρων και νέων αθλητών συνιστά το μεγάλο «στοίχημα» του οργανισμού. Οι στόχοι πάντα υψηλοί και αδιαπραγμάτευτοι για τη «Βασίλισσα», αλλά ιδιάζουσες και οι συνθήκες σε ένα νέο ξεκίνημα, που έχει ενδιαφέρον, αλλά απαιτεί όσο ποτέ υπομονή και στήριξη.

Στις 19:30, έχει προγραμματιστεί ουσιαστικά η πρώτη επίσημη προπόνηση της ομάδας, ενώ το βράδυ θα οριστικοποιηθεί το πρόγραμμα των επόμενων ημερών μέχρι και την 3η Σεπτεμβρίου, οπότε και θα ολοκληρωθεί το βασικό στάδιο προετοιμασίας στο αθλητικό Κέντρο του Montana Hotel Spa.


inner

inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x