Ελλάδα

Έφυγε για τα αποδυτήρια ο Γιαννακόπουλος!

Από τα αποδυτήρια του ΣΕΦ ενδέχεται να δει τον υπόλοιπο τελικό ο Δ. Γιαννακόπουλος. Διαβάστε γιατί -πιθανότατα- έφυγε από τον πάγκο του «τριφυλλιού».

Μία μίνι ένταση προς το φινάλε της τρίτης περιόδου στον 5ο τελικό, μεταξύ οπαδών του Ολυμπιακού και του Γιάννη Μπουρούση, «ανάγκασε» τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο να φύγει για τα αποδυτήρια του ΣΕΦ.

Μετά από ένα φάουλ του Έλληνα σέντερ πάνω στον Αγραβάνη, φίλοι των «ερυθρόλευκων», που βρίσκονταν κάτω από την μπασκέτα, κάτι είπαν στον Μπουρούση, με αποτέλεσμα να χρειαστεί η επέμβαση της ασφάλειας του γηπέδου, προκειμένου να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

Την ίδια στιγμή και θέλοντας, προφανώς, αφενός να προφυλαχθεί (καθότι οι εν λόγω οπαδοί βρίσκονταν πολύ κοντά στον «πράσινο» πάγκο) και αφετέρου να βοηθήσει στο να ηρεμήσει η κατάσταση, ο διοικητικός ηγέτης του «τριφυλλιού» αποχώρησε, μαζί με την προσωπική του, φρουρά και χωρίς παρατράγουδα, για τα αποδυτήρια του φαληρικού γηπέδου.

Λίγο αργότερα, ωστόσο, όπως μπορείτε να διαβάσετε εδώ, ο Γιαννακόπουλος είπε «ντροπή! Να ποιος είναι ο Ολυμπιακός», χωρίς να εξηγήσει τι ακριβώς συνέβη.

inner

inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x