Ελλάδα

«Έφυγε» ο Δημήτρης Μπασούρης

Την τελευταία του πνοή άφησε στα 63 του χρόνια ο ταμίας της ΕΟΚ και επί σειρά ετών πρόεδρος της ΕΣΚΑ, Δημήτρης Μπασούρης.

Έναν πιστό υπηρέτη του έχασε το ελληνικό μπάσκετ. Τα ξημερώματα έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 63 ετών ο ταμίας της ΕΟΚ και επί σειρά ετών πρόεδρος της ΕΣΚΑ, Δημήτρης Μπασούρης.

Ο εκλιπών ήταν στην κεφαλή της ΕΣΚΑ από το 2009 και ένα χρόνο μετά έγινε μέλος της ομοσπονδίας, όπου από το 2012 κατείχε τη θέση του ταμία.

Τα τελευταία χρόνια αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα υγείας και πριν λίγες ώρες έφυγε προδομένος από την καρδιά του.

Η ανακοίνωση της ΕΣΚΑ:

Το ελληνικό μπάσκετ έγινε πιο φτωχό από το πρωί της Πέμπτης, αφού ο πρόεδρος της Ε.Σ.Κ.Α. και ταμίας της Ε.Ο.Κ. Δημήτρης Μπασούρης άφησε την τελευταία του πνοή, σκορπίζοντας τη θλίψη.

Η Ε.Σ.Κ.Α. συμμετέχει στο πένθος της οικογένειας, καταθέτοντας στεφάνι και σύσσωμο το Δ.Σ. της Ενωσης, θα συνοδέψει τον Δημήτρη Μπασούρη στον αποχωρισμό για το μακρινό ταξίδι, δίπλα στην οικογένειά του, στην οποία εκφράζουμε τα θερμά, βαθύτατα και ειλικρινή συλλυπητήριά μας.

Ευχόμαστε ο Θεός ν΄αναπαύσει την ψυχή του και να δώσει υπομονή και δύναμη στην οικογένειά του να παλέψει για αυτό το τραγικό γεγονός.

Ο αγαπημένος μας Δημήτρης δεν θα είναι πια μαζί μας, αλλά θα ζει για πάντα στην καρδιά και τη σκέψη μας…

H ανακοίνωση του ΠΣΑΚ:

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών, εκφράζει τη βαθιά του οδύνη για το χαμό του Δημήτρη Μπασούρη.

Ο Δημήτρης ήταν απο τους ανθρώπους που αγαπούσαν πραγματικά το μπάσκετ, αγαπούσε τους παίκτες και ήταν πάντα δίπλα μας. Ήταν πάντα ταπεινός και πάντα με χαμόγελο. Αυτό το χαμόγελο θα μας λείψει...

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΠΣΑΚ, εκφράζει τα βαθιά του θλίψη και συλλυπείται τους οικείους του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x