NBA

Έγραψε ιστορία… με το ζόρι ο Γουέστμπρουκ! (video)

Τι κι αν οι Σανς το είχαν πάρει πατριωτικά να τον σταματήσουν; Τι κι αν εμπόδισαν να πετύχει το 42ο triple-double; Ο Ράσελ Γουέστμπρουκ κατάφερε (παρά την ήττα των Θάντερ) να γράψει ιστορία στο NBA.

Μόνο χάρη δεν του έκαναν. Το αντίθετο: Οι Σανς μεταχειρίστηκαν ό,τι περνούσε από το χέρι τους για να τον εμποδίσουν να γράψει ιστορία. Παρόλο που το κατάφεραν όμως σε ένα βαθμό, ο Ράσελ Γουέστμπρουκ επιβεβαίωσε για μια ακόμη φορά ότι δεν… κρατιέται.

Ο ηγέτης των Θάντερ δεν μπόρεσε να εμποδίσει την εύκολη ήττα της ομάδας του στο Φίνιξ (120-99), αλλά μεταξύ μας αυτό δεν ήταν η προτεραιότητά του. Μπορεί λοιπόν οι αντίπαλοί του να επεδίωξαν εκνευριστικά να τον ανακόψουν (κάνοντας φάουλ στον ίδιο ή σε συμπαίκτες που ετοιμάζονταν να σκοράρουν από δική του πάσα) ωστόσο έβαλε τελικά το όνομά του στο πάνθεον του NBA.

Διότι αναβλήθηκε μεν η κατάρριψη του ρεκόρ με τα 41 triple-double που κρατάει ο Όσκαρ Ρόμπερτσον από τη σεζόν 1961/62 (σ.σ. ο Γουέστμπρουκ τελείωσε το χθεσινό ματς με 23 πόντους, 12 ριμπάουντ και 8 ασίστ), ωστόσο εξασφαλίστηκε η ισοφάριση αυτού με το triple-double σε μέσους όρους.

Ήθελε λοιπόν 6 ασίστ για να το σφραγίσει και μαθηματικά, έδωσε δυο περισσότερες και πλέον μπορεί να καμαρώνει ότι είναι ο δεύτερος μόλις παίκτης στην ιστορία του NBA που καταφέρνει κάτι τέτοιο.



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x