Ελλάδα

«Είναι δύσκολο να συντάξεις ευχαριστήρια επιστολή για τον Πολέμη»

Ο Ανδρέας Πολέμης ανακοίνωσε τη Δευτέρα, μέσω του διαδικτύου, πως αποχωρεί από τον πάγκο του Φάρου μετά την άνοδο της ομάδας στην Basket League.

Έτσι, ο σύλλογος του Κερατσινίου εξέδωσε την ίδια μέρα ανακοίνωση, στην οποία ενημερώνει πως δύσκολα μπορεί κάποιος να ευχαριστήσει αυτόν τον άνθρωπο για την προσφορά του όλα αυτά τα χρόνια και πως δεν τον «αποχαιρετούν», αφού αναμένεται πως θα αναλάβει κάποιο άλλο πόστο στο σύλλογο.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Είναι δύσκολο για το Διοικητικό Συμβούλιο του Φάρου Κερατσινίου να συντάξει μια τυπική ευχαριστήρια επιστολή για την αποχώρηση του προπονητή της ανδρικής μας ομάδας.

Ο Ανδρέας Πολέμης, από τη θέση του προπονητή, οδήγησε την ομάδα μας από τη δεύτερη τοπική κατηγορία της ΕΣΚΑΝΑ στα σαλόνια της Α1, κατακτώντας 3 κύπελλα της ΕΣΚΑΝΑ, 5 ανόδους και συμμετοχή στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος!

Ο Ανδρέας είναι ταυτισμένος με την επίτευξη αυτού του θαύματος που συντελέστηκε στο Κερατσίνι.

Η ηγετική του φυσιογνωμία αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για όλους όσους συμμετείχαν σε αυτή την προσπάθεια.

Σύσσωμη η οικογένεια του Φάρου εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες της για την αφοσίωση και την προσφορά του στο σύλλογο.

Δεν τον "αποχαιρετούμε", διότι οι άρρηκτοι δεσμοί που αναπτύχθηκαν μεταξύ της ομάδας και του Ανδρέα Πολέμη μας κάνουν βέβαιους ότι θα είναι δίπλα μας στη συνέχεια της προσπάθειας μας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x