NBA

Είναι οι καλύτεροι «πελάτες»…

Ένα ακόμα… τιμολόγιο στους Ράπτορς έκοψαν οι Μπουλς! Με τους Μπάτλερ και ΜακΝτέρμοτ να καλύπτουν το κενό του Γουέιντ, η ομάδα του Σικάγο πανηγύρισε 11η σερί νίκη (!) επί των καλύτερων «πελατών» της.

Με απουσίες ή χωρίς. Σε καλή ή σε κακή σεζόν. Έπειτα από σερί νικών ή έπειτα από ντεφορμάρισμα.

Υπό όποιες συνθήκες και να αντιμετωπίσουν τους Ράπτορς, οι Μπουλς φροντίζουν να συνεχίζουν την… πελατειακή σχέση μαζί τους!

Παρόλο που δεν είχε ούτε αυτή τη φορά διαθέσιμους τους Γουέιντ, Μίροτιτς και Ζίπσερ, η ομάδα του Σικάγο λύγισε εκείνη του Ντουέιν Κέισι και την ανάγκασε σε 11η συνεχόμενη ήττα (105-94).

Με τον Μπάτλερ να είναι άστοχος αλλά να καταγράφει στην επιστροφή του 19 πόντους, 12 ασίστ και 4 κλεψίματα και καθοριστικούς τους ΜακΝτέρμοτ (20), Γκίμπσον (14) και Ρόντο (12), οι «ταύροι» επιβλήθηκαν ανέλπιστα άνετα των αντιπάλων τους.

Και πώς να μη συμβεί αυτό, από τη στιγμή που οι Λάουρι και ΝτεΡόζαν έμειναν μακριά από τα στάνταρ τους (22 και 18 πόντοι αντίστοιχα) και αποδείχθηκαν ανήμποροι να σπάσουν την κακοδαιμονία που κατατρέχει το Τορόντο απέναντι στους Μπουλς από τις 31 Δεκεμβρίου του 2013!

Αντίθετα, ο Κάζινς έδειξε ικανός να σπάσει όχι μόνο… κακοδαιμονίες, αλλά και όλα τα ρεκόρ! Χάρη λοιπόν σε μια ακόμα επιβλητική εμφάνιση του θηριώδους σέντερ -που σταμάτησε στους 40 πόντους, τα 12 ριμπάουντ και τις 8 ασίστ- οι Κινγκς απέδρασαν από το Λος Άντζελες με σημαντική νίκη (την τέταρτη συνεχόμενη) επί των Λέικερς με 97-96.



Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x