Ελλάδα

Είπε το «ναι» στον Παναθηναϊκό ο Φριντέτ!

Σε προφορική συμφωνία με τον Τζίμερ Φριντέτ ήρθε ο Παναθηναϊκός, ο οποίος περιμένει τον Αμερικανό να στείλει υπογεγραμμένο το συμβόλαιό του!

Μία «ανάσα» από τον Παναθηναϊκό βρίσκεται ο Τζίμερ Φριντέτ!

Ο Αμερικανός γκαρντ απάντησε θετικά στην πρόταση των «πράσινων» και το μόνο που απομένει είναι να στείλει υπογεγραμμένο το συμβόλαιό του, σύμφωνα με όσα μετέφερε στον «αέρα» του ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Δημήτρης Κοντός.

Κάτι τέτοιο αναμένεται να συμβεί την Τετάρτη (10/7), με τον 30χρονο να είναι έτοιμος για την πρώτη παρουσία του στην Ευρώπη, αφού μέχρι πρότινος έχει αγωνιστεί σε ΗΠΑ και Κίνα.

Το «τριφύλλι» έδειξε από την πρώτη στιγμή την επιθυμία του να αποσπάσει το «ναι» από τον Φριντέτ, γι’ αυτό άλλωστε του κατέθεσε μία πολύ καλή –από οικονομικής άποψης- προσφορά. Εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά και ο Αμερικανός γκαρντ υπογράψει, τότε στο «πράσινο» ρόστερ θα προστεθεί ένα σούπερ… πολυβόλο, καθώς αυτό που διακρίνει τον παίκτη είναι το εξαιρετικό περιφερειακό σουτ.

Μάλιστα, ο 30χρονος θα είναι και ξεκούραστος αυτό το καλοκαίρι, καθώς λίγες ημέρες αφότου δήλωσε συμμετοχή στο Summer League του ΝΒΑ με τους Γουόριορς, την απέσυρε, ώστε να είναι μην διακινδυνέψει κάποιον ενδεχόμενο τραυματισμό.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x