Γενικά

Έκαναν το Three-Peat οι Smoking Threes

Για τρίτη συνεχή χρονιά επικράτησαν στην over 16 κατηγορία του 3on3.

Ολοκληρώθηκαν οι αγώνες του 3on3 στο 3ο Laconia SummerBasketour και πλέον το αγωνιστικό ενδιαφέρον στρέφεται στην έναρξη του Πρωταθλήματος 5on5.

Οι Smoking Threes κατέκτησαν για τρίτη συνεχή χρονιά το κύπελλο στην κατηγορία over 16 του 3on3, επικρατώντας στον τελικό των Ι4 με 16-5. Στον «μικρό» τελικό η Drink Team κέρδισε 11-10 την ομάδα των Κεραυνών.

Το πρώτο τζάμπολ του πρωταθλήματος 5on5 θα λάβει χώρα στο Κλειστό Γήπεδο Μολάων στο Δήμο Μονεμβασίας. Το Κάστρο Μονεμβασίας ως τυπικά γηπεδούχος αντιμετώπισε την ομάδα από το Γύθειο. Η Superleague Academy υποδέχτηκε την νεοαφιχθείσα στη διοργάνωση Μπρατάνια και οι Aggressive αντιμετώπισαν την εξίσου νέα ομάδα στο θεσμό, τους Μαυραετούς.

Οι πρώτοι επαγγελματίες καλαθοσφαιριστές έχουν ήδη αρχίσει να καταφτάνουν. Την αρχή έκαναν την περασμένη Κυριακή οι περυσινοί πρωταθλητές, Κωστής Εζόμο (Κύμη) και Αβραάμ Καλλινικίδης (Αιγάλεω BC). Στην παρέα τους προστέθηκε ο Αλέξανδρος Σπυριδωνίδης (Χολαργός) και ο Δημήτρης Ρετσινάς (Έσπερος Λαμίας).

Τις επόμενες ημέρες αναμένονται κι άλλες αφίξεις.

Θυμίζουμε ότι την παρουσίαση του final4 του 3ου Laconia Summer Basketour θα κάνει η παρουσιάστρια του Epsilon TV και της εκπομπής «Splash», Έλενα Κρεμλίδου, που θα βρεθεί για δεύτερη χρονιά στο Κλειστό των Μολάων. Την αίγλη του final 4, θα απογειώσουν οι cheerleaders της Κύμης, «Blue Fires».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x