NBA

Έκλεισαν κι άλλο… σπίτι οι Σπερς

Εδώ χάλασαν το «πάρτι» των… ανίκητων Γουόριορς,στο Σακραμέντο θα κολλούσαν;Οι Σπερς χάλασαν το εναρκτήριο ματς των Κινγκς νικώντας 102-94. Καλός ο Κουφός. Εντυπωσιακές πρώτες για Γουέιντ και Χάουαρντ.

Οι Σπερς έχουν μπει με φόρα στη regular season. Μετά τη νίκη επί των Γουόριορς, πέρασαν με 102-94 από το Σακραμέντο χαλώντας το πάρτι που είχε στηθεί για το νέο γήπεδο της ομάδας. Ο Κοουάι Λέοναρντ συνέχισε από εκεί που σταμάτησε προχθές έχοντας 30 πόντους, 5 ασίστ, 5 κλεψίματα και 3 ριμπάουντ, ενώ σταθερά καλός ήταν ο ΛαΜάρκους Όλντριτζ με 16 πόντους. Ο εκπληκτικός ΝτεΜάρκους Κάζινς, που τελείωσε το ματς με 37 πόντους και 16 ριμπάουντ, δεν είχε στηρίγματα για τους γηπεδούχους. Ο Κώστας Κουφός είχε καλή παρουσία με 8 πόντους (4/7 δίποντα), 7 ριμπάουντ, 3 ασίστ, 1 κλέψιμο και 3 λάθη σε 23:57 ξεκινώντας και πάλι βασικός, ενώ ο Γιώργος Παπαγιάννης δεν χρησιμοποιήθηκε.

inner

Η πρώτη επίσημη εμφάνιση του Ντουέιν Γουέιντ στο Σικάγο συνδυάστηκε με νίκη. Οι Μπουλς επικράτησαν 105-99 των Σέλτικς με τον «Flash» να έχει 22 πόντους, 6 ριμπάουντ και 5 ασίστ, ενώ 24 είχε ο Τζίμι Μπάτλερ. Ο Αϊζέια Τόμας με 25 ξεχώρισε για τη Βοστώνη, που πήρε 11 πόντους, 7 ριμπάουντ και 5 ασίστ από το μεγάλο της απόκτημα, Αλ Χόρφορντ.

inner

Εντυπωσιακό ποδαρικό έκαναν οι Χοκς, καθώς επιβλήθηκαν 114-99 των Γουίζαρντς. Η «πρώτη» του Ντουάιτ Χάουαρντ ήταν… εμφατική, καθώς θυμίζοντας κάτι από τον καλό του εαυτό είχε 11 πόντους, 19 ριμπάουντ και 3 τάπες. Μαζί με τον Πολ Μίλσαπ που πρόσθεσε 28 πόντους, 7 ριμπάουντ και 6 ασίστ, αλλά και τον Τιμ Χάρνταγουεϊ Τζούνιορ που έκανε την έκπληξη με 21 πόντους, δεν άφησαν περιθώρια στους «μάγους» που δεν πήραν όσα περίμεναν από Τζον Γουόλ και Μπράντλεϊ Μπιλ.

inner

Τέλος, οι Κλίπερς έδειξαν τη δυναμική τους νικώντας τους Μπλέιζερς στο Όρεγκον με 114-106. Το δίδυμο Κρις Πολ και Μπλέικ Γκρίφιν άρχισε ορεξάτο με 27 πόντους, ενώ ο Ντέμιαν Λίλαρντ σταμάτησε αυτή τη φορά στους 29 για τους γηπεδούχους.

inner

Επιμέλεια: Χρήστος Ρομπόλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x