Euroleague

Έκλεισε Γιόβιτς η Μπαρτσελόνα

Παίκτης της Μπαρτσελόνα θα πρέπει να θεωρείται ο Στέφαν Γιόβιτς, όπως αποκαλύπτει σήμερα η ιστοστελίδα “Kurir”, με τον Σέρβο γκαρντ να ενσωματώνεται στο σύλλογο της Καταλωνίας το ερχόμενο καλοκαίρι.

Την πολύ καλή φετινή του παρουσία στην Ευρωλίγκα εξαργυρώνει ο Στέφαν Γιόβιτς, καθώς όπως αποκάλυψε σήμερα η σέρβικη ιστοσελίδα “Kurir”, ο νεαρός γκαρντ του Ερυθρού Αστέρα φαίνεται να έχει συμφωνήσει με την Μπαρτσελόνα, ενόψει καλοκαιριού.

Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα πραγματοποιεί μία από τις χειρότερες ευρωπαϊκές σεζόν της ιστορίας, με τους ιθύνοντες του συλλόγου να έχουν αρχίσει ήδη το σχεδιασμό της επόμενης περιόδου. Βασική επιλογή, λοιπόν, των Καταλανών για τις θέσεις στην περιφέρεια, φαίνεται να είναι ο Στέφαν Γιόβιτς.

Ο νεαρός γκαρντ αποτελεί έναν από τους βασικούς λόγους που ο Ερυθρός Αστέρας βρίσκεται «ένα βήμα» από την πρόκριση στις οκτώ καλύτερες ομάδες της Ευρωλίγκας, γεγονός που έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον αρκετών ευρωπαϊκών συλλόγων. Ωστόσο η Μπαρτσελόνα είναι αυτή που κατάφερε να φτάσει σε συμφωνία μαζί του και να τον εντάξει στο δυναμικό της.

Η ιστορία του Γιόβιτς θυμίζει αρκετά τις αντίστοιχες περσινές των Κουίνσι Μίλερ και Μαίκ Τσίρμπες, οι οποίοι πριν την λήξη της περιόδου είχαν φτάσει σε συμφωνία με την Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x