Ελλάδα

«Έκλεισε» με… όρους τον Τσάλμερς η ΑΕΚ

Ο 33χρονος γκαρντ συμφώνησε με την ΑΕΚ και έρχεται μέσα στο Σαββατοκύριακο. Δεν φεύγει κανένας ξένος.

Σε συμφωνία με τον Μάριο Τσάλμερς ήρθε η ΑΕΚ. Ο 33χρονος πλέι γκαρντ ήρθε σε συμφωνία με την «Ένωση» και αναμένεται στην Αθήνα μέσα στο Σαββατοκύριακο για εξετάσεις και υπογραφές.

Οι «κιτρινόμαυροι» κατάφεραν να πείσουν τον Αμερικανό άσο να μπει όρος στο συμβόλαιό του πως αν δεν πείσει θα υπάρχει δικαίωμα λύσης της συνεργασίας σε έναν μήνα. Σε πρώτη φάση το πλάνο είναι να αγωνίζεται μόνο στο Basketball Champions League, αλλά αν πείσει για την ετοιμότητά του, τότε θα δηλωθεί και στην Ελλάδα παίρνοντας πιθανότατα τη θέση του Στέφαν Γιάνκοβιτς. Εκτός κι αν μέχρι τότε βρεθεί κάποιος αθλητικός παίκτης για την ρακέτα που θα πάρει τη θέση του Σέρβου.

Ο Τσάλμερς (1,88μ.) είναι ένας ομαδικός γκαρντ, που είναι καλός δημιουργός και συνεπής αμυντικός, που θα δώσει περισσότερη ισορροπία στο περιφερειακό παιχνίδι της ΑΕΚ. Ήταν δύο φορές πρωταθλητής στο ΝΒΑ με τους Χιτ, 2012 και 2013, έχοντας μάλιστα θέση βασικού δίπλα σε Λεμπρόν Τζέιμς, Ντουέιν Γουέιντ και Κρις Μπος. Στο ΝΒΑ παρέμεινε μέχρι και την σεζόν 2017/18 και πέρσι τον Μάρτιο μετακόμισε στην Βίρτους Μπολόνια με την οποία είχε 7,7 πόντους, 2,2 ριμπάουντ, 2,8 ασίστ και 1,3 κλεψίματα σε 6 συμμετοχές στο Basketball Champions League, το οποίο και κατέκτησε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x