Ελλάδα

Έκλεισε Ντεσόν Τόμας ο Παναθηναϊκός!

Έτοιμος να ντυθεί στα πράσινα είναι ο Ντεσόν Τόμας, καθώς όπως ανέφερε ο Δημήτρης Κοντός στον ΣΠΟΡ FM 94,6, οι δύο πλευρές βρίσκονται στο τελικό στάδιο των συζητήσεων! Προς παραμονή ο Ματ Λοτζέσκι.

Βρήκε τον «εκλεκτό» στο «4» ο Παναθηναϊκός!

Όπως μετέφερε στον «αέρα» του ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Δημήτρης Κοντός, οι «πράσινοι» βρίσκονται στο τελικό στάδιο των συζητήσεων με τον Ντεσόν Τόμας, ο οποίος τη σεζόν που πέρασε, αγωνίστηκε στη Μακάμπι Τελ Αβίβ. Μάλιστα, το deal είναι μία «ανάσα» από την υλοποίησή του, καθώς οι δύο πλευρές βρίσκονται στην ανταλλαγή συμβολαίων, οπότε μέσα στις επόμενες ώρες αναμένεται η ανακοίνωση από το «τριφύλλι».

Από 'κει και πέρα, ο Τσάβι Πασκουάλ κατέληξε στον 27χρονο φόργουορντ, όχι μόνο για το γεγονός ότι είναι παίκτης Ευρωλίγκας, καθώς τα τελευταία δύο χρόνια φόρεσε τη φανέλα των Αναντολού Εφές και Μακάμπι, αλλά και γιατί τη σεζόν 2014/15 συνεργάστηκαν στην Μπαρτσελόνα.

Όσον αφορά στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Ντεσόν Τόμας εκτιμάται πως θα βοηθήσει αρκετά τον Παναθηναϊκό στην περιφέρεια, καθώς διαθέτει καλό σουτ. Τη φετινή σεζόν, με την «ομάδα του λαού», ο Αμερικανός είχε κατά μέσο όρο 11,5 πόντους (με 45,5% στα δίποντα, 42,5% στα τρίποντα και 68,9% βολές), 3,3 ριμπάουντ και 1,2 ασίστ στην Ευρωλίγκα.

Τέλος, ο Δημήτρης Κοντός ανέφερε επίσης πως με την πράσινη φανέλα θα αγωνίζεται και την επόμενη σεζόν ο Ματ Λοτζέσκι, καθώς ο Αμερικανός με το βελγικό διαβατήριο γκαρντ αναμένεται να υπογράψει νέο συμβόλαιο.

Συνεπώς, με τη διαφαινόμενη απόκτηση του Ντεσόν Τόμας, αλλά και την παραμονή του Ματ Λοτζέσκι, ο Παναθηναϊκός κλείνει το ρόστερ που θα έχει την επόμενη σεζόν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x